top of page

shamanic healing 1:1

En kraftfuld session som giver dig indsigt i roden til dine blokeringer og ubalancer, og viser dig vejen tilbage til helhed og balance.  

Vi er alle omgivet af et energifelt – et lysende æg, og vi har 7 energicentre (chakras) i kroppen.

Når vi bringes ud af balance, kan det manifestere sig på mange niveauer, og skabe udfordringer i vores liv, lave flænger i vores lysende æg, lukke ned for et energicenter, og gøre os sårbare.

Mange af os bærer rundt på gamle traumer, historier, overbevisninger som er størknet i vores energetiske krop, og dermed blokerer for flow af energi, og forhindrer vores livfuldhed, kreativitet, kærlighed, passion, glæde i at komme til fuldt til udtryk og flyde frit. 

I en healing session kan vi reparere flænger i det lysende æg, balancere energicentre, fjerne intrusions og hente sjæledele tilbage.

 

​Efterfølgende fortæller jeg dig, hvad jeg har set og hvilke beskeder, der er til dig fra dine guides og forfædre, og hvordan du kan integrere healingen i dit liv.

 

En healing er altid blid og nænsom, så hele dit system,  både krop og sjæl kan rumme det.

Pris:

1500 kr./90 minutter

1900 kr./120 minutter

Personligt centralt i København eller på Zoom

AEnB2UrOOqnpkCzueABekOfIbXpFTMxiMhd9WdBaijI8ozvOsgPf8KEPgk6uAt6qvhfiVprdBP-FD6GF23ctOp8epi

Disse forløb bygger enten videre på en healing/klarsyn session, eller er starten på et forløb for dig, som allerede er klar på at gå dybere og skabe varig foranding i dit liv.​

​Også her stiller jeg ind på dit højeste potentiale, hvad din sjæl længes efter at manifestere i dette liv, og hvilke aspekter af dig selv, du evt. undertrykker. 

Måske er du ikke rigtig lykkedes med at finde din livspartner, skabe en karriere du er glad for, bygge den virksomhed du ønsker, skabe gode relationer til dine nærmeste, eller bare føle det hele giver mening, og stå op hver dag med glad forventning til dagen.

 

Måske kæmper du med sorg eller stress, som forhindrer dig i at leve fuldt ud, eller føler at du sidder fast i dit liv/virke.

Vi klarlægger dine blokeringer, hvilke mønstre, historier, overbevisninger, som gør at du begrænser dig selv, holder dig tilbage eller føler dig fanget i en tilstand/situation.

Jeg bruger mine psykiske evner, shamanistiske metoder og healing og coaching redskaber, så vi kommer hele vejen rundt, og får set på, hvad der blokerer dig, hvilke muligheder og potentiale der er, og hvilke konkrete handlinger, der skal til for et skabe forandring.

 

Da jeg er i stand til at få information fra mine guides, er processen en anden og meget hurtigere end hvis du er  i terapi eller konventionelt coaching forløb.

Du får konkrete redskaber og metoder til integration og transformation samt healing.

Forløbet består af 6 sessioner på hhv 60 og 90 min./7.5 time i alt

Pris for pakken er 7000 kr. som betales ved første session.

3 sessioner á 60 min online

3 sessioner á 90 min i København eller online

transformations pakke

bottom of page