top of page

1:1 SESSION

Sessionen begynder med en dybdegående samtale, hvor du fortæller, hvilke spørgsmål eller udfordringer, du bringer, og vi får klarhed over, hvad du gerne vil have ud af sessionen.

Formålet er altid at skabe mere helhed, harmoni og balance, bringe dig ind i din kraft, hjælpe dig til at udfolde dit potentiale og manifestere dine drømme,

og finde din sjæls mission i dette liv.

Jeg bruger min psykiske evner til at stille ind på energierne omkring dig, og på dine blokeringer, udfordringer, muligheder og potentiale,

og vi begynder healingen eller læsningen.

I healing sessioner bruger jeg shamanistiske metoder,

redskaber fra hypno- og psykoterapi samt skygge- og drømme arbejde.

Under sessionen understøtter og faciliterer jeg healingen med hjælp fra tromme,

rasle, fjer, røgelse, æteriske olier, krystaller, og lyd.

 

Jeg har et ben i hver verden under hele sessionen,

så jeg får beskeder ind til dig fra guides og forfædre.

Vi slutter med en grounding og en samtale, hvor jeg giver dig de beskeder, der kom ind, og fortæller dig, hvordan du kan integrere det i dit liv, så du skaber varig forandring.

 

En healing session er altid nænsom og forløsende og fokus er på dit højeste lys og potentiale. Der kommer aldrig beskeder ind omkring sygdom eller død.

Læs mere om Shamanic Quantum Healing sessioner her.

Alle sessioner kan holdes personligt centralt i København eller online, på dansk eller engelsk.

shamanistisk healing

En session hos Betina er for mig som at give sig selv den mest dyrebare gave.

 

Betina er en meget kraftfuld healer, og jeg har på egen krop oplevet, hvordan hun gennem sit stærke nærvær, klarsyn og healende evner på kort tid skaber stor og hurtig transformation. 

 

Jeg har sjældent følt mig så set, eller oplevet en så præcis beskrivelse af mine indre blokeringer, for derefter på kort tid at mærke ikke kun en forløsning, men også en frisættelse af min indre kraft.

 

En gave jeg kunne unde mange at opleve, og som jeg selv med garanti vender tilbage til

Kristine/konsulent

Shamanistisk healing

En kraftfuld session som giver dig indsigt i roden til dine blokeringer og ubalancer, og viser dig vejen tilbage til helhed og balance.  

Vi er alle omgivet af et energifelt – et lysende æg, og vi har 7 energicentre (chakras) i kroppen.

Når vi bringes ud af balance, kan det manifestere sig på mange niveauer, og skabe udfordringer i vores liv, lave flænger i vores lysende æg, lukke ned for et energicenter, og gøre os sårbare. Mange af os bærer rundt på gamle traumer, historier, overbevisninger som er størknet i vores energetiske krop, og dermed blokerer for flow af energi, og forhindrer vores livfuldhed, kreativitet, kærlighed, passion, glæde i at komme til fuldt til udtryk og flyde frit. 

I en healing session kan vi reparere flænger i det lysende æg, balancere energicentre, fjerne intrusions og hente sjæledele tilbage.

 

En session begynder altid med en dybdegående samtale, og jeg bruger oftest tromme, rasle, røgelse, krystaller, olier, lyd og let berøring.

Efterfølgende fortæller jeg dig, hvad jeg har set og hvilke beskeder, der er til dig fra dine guides og forfædre, og hvordan du kan integrere healingen i dit liv.

 

En healing er altid blid og nænsom, så hele dit system, krop og sjæl kan rumme det. En shamanistisk healing kan indeholde elementer af Tidligere Liv clearing/hypnoterapi, når det er passende.

Healing sessioner er for dig hvis:

·      Du er motiveret for at skabe forandring

·      Du er villig til at tage ansvar for dit eget velbefindende

·      Du er åben for at deltage under sessionen

Healing sessioner er ikke for dig hvis:

·      Du forventer et mirakel i første session, det tager oftest tid at skabe       fundamentet for et mirakel

·      Du er på højdosis psykofarmaka. Medicinen vil oftest forhindre mig i at kunne facilitere healing.

 

NB! Har du svære fysiske symptomer eller er syg, anbefaler jeg altid, at du taler med en læge. Jeg arbejder på psykisk -,  følelses-,  sjæle- og energiplan, hvor roden til sygdom/symptomer ligger. Når det først er manifesteret på fysisk plan, skal det også helbredes her. Psykisk -,følelses-, sjæle- og energihealing kan understøtte, fremskynde og forstærke helbredelse, og forhindre at symptomer vender tilbage.

 

Pris:

1500 kr./90 minutter

1900 kr./120 minutter

personlig/online

Betina har en utrolig klar forbindelse til spirit og kunne se mig tydeligt.

 

Hun hjalp mig med at fjerne en gammel blokering, som har holdt mig tilbage.

 

Jeg er nu fri til at skinne og skabe succes i mit arbejdsliv og mere åbenhed i mine relationer.

Ann, selvstændig

Mentoring & Coaching

Disse forløb bygger enten videre på en healing/klarsyn session, eller er starten på et forløb for dig, som allerede er klar på at gå dybere og skabe varig foranding i dit liv og begynde at manifestere dine drømme og ønsker.

Eksempler på mentoring program:

 

SORG ARBEJDE

MANIFESTATION

LIVSPARTNER

Også her stiller jeg ind på dit højeste potentiale, hvad din sjæl længes efter at manifestere i dette liv.

Vi arbejder i dybden med at finde din retning og formål, og heale fortiden så du kan skabe det liv, du drømmer om. Måske er du ikke rigtig lykkedes med at finde din livspartner, skabe en karriere du er glad for, bygge den virksomhed du ønsker, skabe gode relationer til dine nærmeste, eller bare føle det hele giver mening, og stå op hver dag med glad forventning til dagen. Måske kæmper du med sorg eller stress, som forhindrer dig i at leve fuldt ud.

Vi klarlægger dine blokeringer, hvilke mønstre, historier, overbevisninger, som gør at du begrænser dig selv. 

Jeg bruger mine psykiske evner, shamanistiske metoder og healing redskaber, min coach/terapeut samt erhvervsleder erfaring, så vi kommer hele vejen rundt, og får set på, hvad der blokerer dig, hvilke muligheder og potentiale der er, og hvilke konkrete handlinger, der skal til for et skabe forandring.

 

Da jeg er i stand til at få information fra mine guides, er processen en anden og meget hurtigere end hvis du er  i terapi eller almindeligt coaching forløb. Du får konkrete redskaber og metoder samt healing, så du på kort tid ser og mærker et skift i dit liv.

Forløbet består af 6 sessioner på hhv 60 og 90 min./7.5 time i alt

Pris for pakken er 7000 kr. som betales ved første session.

3 sessioner á 60 min online

3 sessioner á 90 min i København eller online

spirituel coaching

Healingen har virkelig hjulpet meget, er meget imponeret. Jeg har slet ikke været ked af det på samme måde siden, føler mig bedre udrustet til at deale med det svære, der er sket.

 

Den negative forbindelse er blevet klippet, og jeg har ikke følt mig jaget af skyld siden- det er helt ubeskriveligt.

 

Det var så opløftende en session.

Jeg er virkelig taknemmelig, Betina, tusind tak, du er en engel.

Jesper, selvstændig

Shamanic Quantum Healing

 

Disse sessioner er en videreudvikling af klassisk past life regression hypnose metode, og Dolores Cannons Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT).

En session giver dig vejledning, visdom og svar på alle former for spørgsmål.

Typiske emner er fysisk helbred, følelsesliv og forhold, karriereskift, livsformål, flytning, økonomi, familie- og følelsesmæssige udfordringer, nysgerrighed omkring sjælsfamilie og sjælsoprindelse, eller spørgsmål af mere spirituel karakter. Alt mellem himmel og jord.

Shamanic Quantum Healing er en hjerte- og intentionsbaseret metode, som er tilpasset klientens behov og facilitatorens evner udi andre healing metoder.

Det vil sige, at jeg som facilitator kan inkludere andre metoder, som klienten har brug for – det kan være en chakra healing og balancering, en sjælehentning, forfædre arbejde -hæve en forbandelse/kontrakt/tilgivelse, lydhealing, krystal- og olie healing, spirit releasement therapy og andet.

Sessionerne er baserede på intuition, kreativitet, rummelighed, fleksibilitet – og allervigtigst: hjerteenergi.

Vi mennesker er forskellige, og er på hver vores rejse og niveau for vores sjæls udvikling.

Inden klienten bringes ind i en afslappet tilstand, hvorfra hun/han kan udvide og udforske sin bevidsthed, taler om klientens liv og spørgsmål, og sætter intentionen for sessionen.

Når selve rejsen begynder, guides klienten blidt og nænsomt til det liv og sted, som er mest relevant for hende lige nu. Det kan være et tidligere, parallelt eller fremtidigt liv. Det kan være på denne planet eller andre, i andre dimensioner, som ren energi og bevidsthed eller i en form.

Der er ingen grænser for, hvad og hvem klienten får kontakt til. Kun en ting er sikkert – det er altid for hendes højeste bedste, fra en sted af kærlighed, lys og visdom. De guides, som kommer, arbejder for klientens højeste udvikling, støtter og passer på hende.

Til sidst kalder vi klientens Højere Selv ind. Det Højere Selv er et aspekt af os alle, vores sande selv, ren bevidsthed og intuition, som er fuld af visdom og kærlighed, og ikke er fanget i illusionen om separation i 3D, som de fleste af os lever i her på Jorden.

Det Højere Selv svarer på klientens spørgsmål og giver vejledning til gavn for klientens udvikling og healing.

En session er dyb healing, information og vejledning.

Jeg bruger lyd, let berøring, røgelse, olier og krystaller til at understøtte.

Pris: 3300 kr./ ca. 3 timer

Læs mere om Shamanic Quantum Healing her

Tidl liv

Det var en helt magisk oplevelse at være til clairvoyance hos Betina, der kom hjælp og guidance fra magter jeg slet ikke var forberedt på, og jeg gik derfra med en helt utrolig følelse af at være hjulpet godt på rette vej - retningen som jeg selv havde haft svært ved at finde.

 

Jeg kan kun give mine aller største og varmeste anbefalinger til Betina.

Barbara, produktchef

Klarsyn

Med hjælp af mine og dine kærlige og viise guides og forfædre projicerer jeg ind i fremtiden og ser dit højeste potentiale, din sjæls mission, blokeringer, bedste udviklingsvej, sandsynlige tidslinier og muligheder.

 

Står du ved en skillevej, har du brug for mere lys på en situation, eller for at finde næste skridt efter større eller mindre ændringer i dit liv – bolig, karriere, kærlighed, forhold – kan en klarsynssession være en katalysator og hjælpe dig godt på vej, skabe mere ro eller finde mening, retning og formål.

 

Du er altid din egen højeste autoritet. Vi har alle fri vilje, og vi interagerer med andre, som også har fri vilje - derfor er der altid flere potentielle tidslinier i spil.

 

Jeg kan hjælpe dig med at få lys og klarhed, se hvilken tidslinie er mest sandsynlig, hvilken støtter din højeste udvikling, og hvad du skal gøre for at skifte tidslinie- skifte retning, men jeg kan ikke spå om fremtiden eller garantere et særligt udkomme.

 

En session er altid kærlig, og med fokus på at bringe dig videre, bringe klarhed og balance. Jeg kontakter dine og mine viise guides, og får vejledning til dig, så du kan træde mere ind i din kraft og dit potentiale. Alle beskeder er for det højeste bedste for alle involverede.

​ 

Pris:

1500 kr./90 minutter

1900 kr./120 minutter

personlig/online

klarsyn
bottom of page