deer-looking-backwards-2302802_edited.jp

1:1 SESSION 

Klarsyn

Shamanistisk healing

Spirituel coaching

Trommerejse

Medicine Walk  - Walk & Talk

Past Life Regression -

Beyond Quantum Healing

1:1 SESSION

Jeg trækker på min visdom, viden og erfaring fra Nord- og sydamerikansk shamanisme,

keltisk og skandinavisk traditioner, Earth Wisdom og medicinhjul teachings,

samt skygge- , energi- ,drømme- og forfædrearbejde, breathwork, psyko- og hypnoterapi, coaching og lederudvikling, og bruger mine psykiske evner,

blandt andet clairvoyance og claircognizance,  til at stille ind på energierne omkring dig,

og på dine blokeringer, udfordringer, muligheder og potentiale.

En healing session begynder med en dybdegående samtale, hvorefter du ligger ned med lukkede øje og slapper af med tæppe over dig på en behagelig og blød briks. Du får tilbudt ekstra støtte af kropspude og tyngdedyne, så du kan føle dig helt tryg, grounded og holdt.  

 

Inden vi mødes, har jeg trukket nogle tarotkort og mediteret på, hvad du har mest brug for at vide lige nu, så du bedst kan komme videre i dit liv.

Under sessionen understøtter og faciliterer typisk jeg healingen med hjælp fra tromme, rasle, fjer, syngeskål, røgelse, æteriske olier, krystaller, lyd og let berøring. Jeg har et ben i hver verden under hele sessionen, så jeg får beskeder ind til dig fra guides og forfædre.

Vi slutter med en grounding og en samtale, hvor jeg fortæller dig, hvad jeg så og fik at vide under healingen, og hvordan du kan integrere det i dit liv, så du skaber varig forandring.

En healing session er altid nænsom og forløsende og fokus er på dit højeste lys og potentiale.

Formålet er altid at skabe mere helhed, harmoni og balance, bringe dig ind i din kraft,

hjælpe dig til at udfolde dit potentiale og manifestere dine drømme,

og finde din sjæls mission i dette liv.

Alle sessioner kan holdes personligt eller online.

Det var en helt magisk oplevelse at være til clairvoyance hos Betina, der kom hjælp og guidance fra magter jeg slet ikke var forberedt på, og jeg gik derfra med en helt utrolig følelse af at være hjulpet godt på rette vej - retningen som jeg selv havde haft svært ved at finde.

 

Jeg kan kun give mine aller største og varmeste anbefalinger til Betina.

Barbara, produktchef

KLARSYN SESSION 

Med hjælp af mine og dine kærlige og viise guides og forfædre projicerer jeg ind i fremtiden og ser dit højeste potentiale, din sjæls mission, blokeringer, bedste udviklingsvej, sandsynlige tidslinier og muligheder. Det kan være en meget healende og forløsende oplevelse. Står du ved en skillevej, har du brug for mere lys på en situation, eller for at finde næste skridt efter større eller mindre ændringer i dit liv – bolig, karriere, kærlighed, forhold – kan en klarsynssession være en katalysator og hjælpe dig godt på vej, skabe mere ro eller finde mening, retning og formål. Jeg understøtter oftest med tarotkort, pendul og runer.

 

Du er altid din egen højeste autoritet! Vi har fri vilje, og vi interagerer med andre, som også har fri vilje - derfor er der altid flere potentielle tidslinier i spil. Jeg kan hjælpe dig med at få lys og klarhed, se hvilken tidslinie er mest sandsynlig, og hvad du skal gøre for at skifte tidslinie- skifte retning.

 

En session er altid kærlig, og fokus er på at bringe dig videre, bringe klarhed og balance. Jeg kontakter dine og mine viise guides, og får vejledning til dig, så du kan træde mere ind i din kraft Alle beskeder er for det højeste bedste for alle involverede, og fra et kærligt sted.

60 minutter 750 kr. personlig/online

 

Betina har en utrolig klar forbindelse til spirit og kunne se mig tydeligt.

 

Hun hjalp mig med at fjerne en gammel blokering, som har holdt mig tilbage.

 

Jeg er nu fri til at skinne og skabe succes i mit arbejdsliv og mere åbenhed i mine relationer.

Ann, selvstændig

SPIRITUEL COACHING

Disse sessioner bygger enten videre på en healing/klarsyn session, eller er starten på et forløb for dig, som allerede er klar på at gå dybere og skabe varig foranding i dit liv og begynde at manifestere dine drømme og ønsker.

Også her stiller jeg ind på dit højeste potentiale, hvad din sjæl længes efter at manifestere i dette liv.

Vi arbejder i dybden med at finde din retning og formål, og heale fortiden så du kan skabe det liv, du drømmer om. Måske er du ikke rigtig lykkedes med at finde din livspartner, skabe en karriere du er glad for, bygge den virksomhed du ønsker, skabe gode relationer til dine nærmeste eller bare føle det hele giver mening, og stå op hver dag med glad forventning til dagen.

Jeg bruger mine psykiske evner,  min coach/terapeut samt erhvervsleder erfaring, så vi kommer hele vejen rundt, og får set på, hvad der blokerer dig, hvilke muligheder og potentiale der er, og hvilke konkrete handlinger, der skal til for et skabe forandring. Da jeg er i stand til at få information fra mine guides, er processen en anden og meget hurtigere end hvis du er  i terapi eller almindeligt coaching forløb. Du får konkrete redskaber og metoder samt healing, så du på kort tid ser og mærker et skift i dit liv.

De fleste af mine klienter oplever mærkbar forandring efter få sessioner.

Jeg anbefaler min. 3 sessioner.

Pakke á 3 x 60 min. kr. 2000

1x 60 min. 750 kr.

Personligt eller online

 

Jeg har været på en del trommerejser, men for første gang havde jeg en fuldstændig magisk oplevelse, og fik den fineste kontakt til mine guides. Det var så rørende og forløsende!

Betina guider på en let og legende måde, som gør at man føler sig tryg og afslappet, og totalt holdt og bare kan læne sig ind i oplevelsen.

Hendes forklaring før rejsen, og  hjælp til integration  bagefter, gør den endnu dybere og mere meningsfuld.

Dorthe, kommunikationsrådgiver

TROMMEREJSE 

Skræddersyet rejse til dit kraft dyr, åndelige vejledere eller forfædre.

Jeg guider dig på en trommerejse til Lower- eller Upper world, hvor du kan møde dit kraft dyr og åndelige vejledere eller dine forfædre. 

Formålet med en rejse kan blandt andet være at søge råd og vejledning, at skabe og styrke relationer til dine allierede i den åndelige verden, at heale fortiden, eller måske begynde et nyt kapitel i dit liv, som din sjæl længes efter.

I denne session er jeg din guide, og du får selv svaret direkte fra dine vejledere, mens jeg holder dig i et trygt rum. Før rejsen fortæller jeg dig om Verdenstræet og shamanistisk syn på verden, kraft dyr og åndelige vejledere, så du er klædt godt på til din rejse. Vi taler også om din intention med rejsen, og hvordan du kan bygge bro fra din oplevelse på rejsen til din hverdag, og jeg deler de beskeder, jeg fik ind til dig.

Al shamanistisk arbejde begynder med at skabe kontakt til dine allierede og begynde at bygge din kraft herfra - blandt andet gennem disse relationer. For de fleste er dette starten på en rejse mod healing, større kraft, mere frihed, glæde og selv-autoritet.

Jeg har med stor succes guidet trommerejser online - for mange gør det en stor forskel at kunne være hjemme i kendte rammer, hvor de slapper mere af.

90 min 1150 kr. personligt/online

 
 

En session hos Betina er for mig som at give sig selv den mest dyrebare gave.

 

Betina er en meget kraftfuld healer, og jeg har på egen krop oplevet, hvordan hun gennem sit stærke nærvær, klarsyn og healende evner på kort tid skaber stor og hurtig transformation. 

 

Jeg har sjældent følt mig så set, eller oplevet en så præcis beskrivelse af mine indre blokeringer, for derefter på kort tid at mærke ikke kun en forløsning, men også en frisættelse af min indre kraft.

 

En gave jeg kunne unde mange at opleve, og som jeg selv med garanti vender tilbage til

Kristine/konsulent

SHAMANISTISK HEALING

En kraftfuld session som giver dig indsigt i roden til dine blokeringer og ubalancer, og viser dig vejen tilbage til helhed og balance.  

Vi er alle omgivet af et energifelt – et lysende æg, og vi har 7 energicentre (chakras) i kroppen.

Når vi bringes ud af balance, kan det manifestere sig på mange niveauer, og skabe udfordringer i vores liv, lave flænger i vores lysende æg, lukke ned for et energicenter, og gøre os sårbare. Mange af os bærer rundt på gamle traumer, historier, overbevisninger som er størknet i vores energetiske krop, og dermed blokerer for flow af energi, og forhindrer vores livfuldhed, kreativitet, kærlighed, passion, glæde i at komme til fuldt til udtryk og flyde frit. 

I en healing session kan vi reparere flænger i det lysende æg, balancere energicentre, fjerne intrusions og hente sjæledele tilbage.

 

En session begynder altid med en dybdegående samtale, og jeg bruger oftest tromme, rasle, røgelse, krystaller, olier, lyd og let berøring.

Efterfølgende fortæller jeg dig, hvad jeg har set og hvilke beskeder, der er til dig fra dine guides og forfædre, og hvordan du kan integrere healingen i dit liv.

 

En healing er altid blid og nænsom, så hele dit system, krop og sjæl kan rumme det. En shamanistisk healing kan indeholde elementer af Tidligere Liv clearing/hypnoterapi, når det er passende.

90 minutter 1150 kr.

Tak for en stærk og smuk medicine walk i skoven!

Betina gav god intro til metoden før, jeg selv gik ud, og efterfølgende fik jeg sat oplevelsen i perspektiv med beskeder fra mine guides og vejledning omkring de tegn og varsler jeg fik.

Det hjalp mig helt enormt med at finde mening og komme videre, og jeg fik ny indsigt på den situation, jeg var i.

Magien fra den dag levede længe i mig, tusind tak!

Sarah, psykolog

WALK & TALK    - MEDICINE WALK

Mød naturens visdom og healende kraft -

Der er intet mere healende end at være i naturen. Du kan gå på konkrete spørgsmål eller bede om vejledning på noget mere generelt, få healing fra jorden og træerne, give slip på gamle mønstre og historier til ilden, og kalde nyt ind.

Jeg guider og holder dig hele vejen, og lærer dig metoder til healing og kontakt til dine guides,  du kan bruge fremover

I naturen kan vi hente kraft, visdom og tegn. Jeg guider dig, inden du går ud på din personlige Medicine Walk, hvor du kan finde vejledning fra naturen og dine åndefæller.

Når du går i denne tilstand, har du adgang til det kollektive felt af al potentiale, og alt du møder, guider dig.

Mens du går, holder jeg energien og tager imod dig bagefter. Sammen høster vi den visdom, du er blevet givet på turen, så du er klar på næste skridt.

 

 

I en Walk & Talk session går vi sammen hele sessionen.

Naturen, den friske luft, sol, vind, regn - alt har en positiv indflydelse på systemet og frigiver serotonin.

 

Når vi bevæger os, kommer vi ud af hovedet og ned i kroppen, og det letter tankemylder, forvirring, hverdagens 'stress' og negative følelser/tanker. Jeg bruger mine psykiske evner kombineret med coaching til at hjælpe dig med at finde svar og få mere klarhed og retning. 

 

Medicine Walk samt Walk & Talk i eller i nærheden af København,

park, skov eller strand

 90 min. 1150 kr.

 

Healingen har virkelig hjulpet meget, er meget imponeret. Jeg har slet ikke været ked af det på samme måde siden, føler mig bedre udrustet til at deale med det svære, der er sket.

 

Den negative forbindelse er blevet klippet, og jeg har ikke følt mig jaget af skyld siden- det er helt ubeskriveligt.

 

Det var så opløftende en session.

Jeg er virkelig taknemmelig, Betina, tusind tak, du er en engel.

Jesper, selvstændig

PAST LIFE REGRESSION

Ofte er roden til vores blokeringer og udfordringer fra tidligere liv, og her guider jeg dig ind i det tidligere liv, som er relevant for dig lige nu, og healer traumer og sår fra det liv, henter sjæledele, som vil bygge bro til healing i denne inkarnation.

 

Vi får lys på mønstre, du har båret over fra et tidligere liv ind i dette, fjerner tung energi og får adgang til gaverne fra fortiden, så du i denne inkarnation kan bryde fri af karmiske mønstre, leve i større glæde, udfolde din sjæls mission og potentiale og begynde at manifestere dine drømme.

Jeg bruger lyd, let berøring, røgelse, olier og krystaller til at understøtte.

3-4 timer 3000 kr.

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær blandt de første, som hører alt det nyeste om særlige tilbud, workshops og nye online forløb.

ENERGI & CEREMONI

Du modtager mine nyhedsbreve med bl.a. astrologi/energi opdateringer på den tid, vi befinder os i netop nu.  Jeg skriver også om keltiske og shamanistiske højtider på året, og giver tips til ceremonier og måder at arbejde med energien.

GAVE

Som en særlig gave modtager du en gratis guide, når du skriver dig på mailinglisten.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig 

for yderligere information om workshops, sessioner og online forløb.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© 2018 SOUL ALCHEMY

  • Facebook
  • Instagram