deer-looking-backwards-2302802_edited.jp

Det var en helt magisk oplevelse at være til clairvoyance hos Betina, der kom hjælp og guidance fra magter jeg slet ikke var forberedt på, og jeg gik derfra med en helt utrolig følelse af at være hjulpet godt på rette vej - retningen som jeg selv havde haft svært ved at finde.

 

Jeg kan kun give mine aller største og varmeste anbefalinger til Betina.

Barbara, produktchef

KLARSYN SESSION 

Har du brug for hjælp til at navigere i en transition, vejledning til dit næste skridt eller klarhed omkring en situation, kan en klarsyns session være en god hjælp.

Jeg kontakter dine og mine viise og kærlige guides - åndefæller/forfædre, og får vejledning til dig.

Det er en meget forløsende og healende oplevelse, hvor du får vejledning på dine spørgsmål om alt fra job, bolig, økonomi og forhold, og det hænder vi får afdøde ind.

 

Jeg stiller ind på dit højeste potentiale, og ser på hvad din sjæls mission er i dette liv, hvilke muligheder og veje, der er åbne for dig, og hvor du er blokeret og bliver holdt tilbage, hvilke lektioner der er til dig, og hjælper dig med at finde formål og retning.

En session er altid kærlig, og fokus er på at bringe dig videre, bringe klarhed og balance. Jeg kontakter dine og mine viise guides, og får vejledning til dig, så du kan træde mere ind i din kraft.

Online kr. 550/60 min.

Personligt kr. 750/60 min.

 

Betina har en utrolig klar forbindelse til spirit og kunne se mig tydeligt.

 

Hun hjalp mig med at fjerne en gammel blokering, som har holdt mig tilbage.

 

Jeg er nu fri til at skinne og skabe succes i mit arbejdsliv og mere åbenhed i mine relationer.

Ann, selvstændig

SPIRITUEL COACHING

Disse sessioner bygger enten videre på en healing/klarsyn session, eller er starten på et forløb for dig, som allerede er klar på at gå dybere og skabe varig foranding i dit liv og begynde at manifestere dine drømme og ønsker.

Også her stiller jeg ind på dit højeste potentiale, hvad din sjæl længes efter at manifestere i dette liv.

Vi arbejder i dybden med at finde din retning og formål, og heale fortiden så du kan skabe det liv, du drømmer om. Måske er du ikke rigtig lykkedes med at finde din livspartner, skabe en karriere du er glad for, bygge den virksomhed du ønsker, skabe gode relationer til dine nærmeste eller bare føle det hele giver mening, og stå op hver dag med glad forventning til dagen.

Jeg bruger mine psykiske evner,  min coach/terapeut samt erhvervsleder erfaring, så vi kommer hele vejen rundt, og får set på, hvad der blokerer dig, hvilke muligheder og potentiale der er, og hvilke konkrete handlinger, der skal til for et skabe forandring. Da jeg er i stand til at få information fra mine guides, er processen en anden og meget hurtigere end hvis du er  i terapi eller almindeligt coaching forløb. Du får konkrete redskaber og metoder samt healing, så du på kort tid ser og mærker et skift i dit liv.

De fleste af mine klienter oplever mærkbar forandring efter få sessioner.

Jeg anbefaler min. 3 sessioner.

Pakke á 5 x 60 min. kr. 3500

1x 60 min. kr. 750

Personligt eller online

 

Jeg har været på en del trommerejser, men for første gang havde jeg en fuldstændig magisk oplevelse, og fik den fineste kontakt til mine guides. Det var så rørende og forløsende!

Betina guider på en let og legende måde, som gør at man føler sig tryg og afslappet, og totalt holdt og bare kan læne sig ind i oplevelsen.

Hendes forklaring før rejsen, og  hjælp til integration  bagefter, gør den endnu dybere og mere meningsfuld.

Dorthe, kommunikationsrådgiver

TROMMEREJSE 

Skræddersyet rejse til dit kraft dyr, åndelige vejledere eller forfædre.

Jeg guider dig på en trommerejse til Lower- eller Upper world, hvor du kan møde dit kraft dyr og åndelige vejledere eller dine forfædre. 

Formålet med en rejse kan blandt andet være at søge råd og vejledning, at skabe og styrke relationer til dine allierede i den åndelige verden, at heale fortiden, eller måske begynde et nyt kapitel i dit liv, som din sjæl længes efter.

I denne session er jeg din guide, og du får selv svaret direkte fra dine vejledere, mens jeg holder dig i et trygt rum. Før rejsen fortæller jeg dig om Verdenstræet og shamanistisk syn på verden, kraft dyr og åndelige vejledere, så du er klædt godt på til din rejse. Vi taler også om din intention med rejsen, og hvordan du kan bygge bro fra din oplevelse på rejsen til din hverdag.

Al shamanistisk arbejde begynder med at skabe kontakt til dine allierede og begynde at bygge din kraft herfra - blandt andet gennem disse relationer. For de fleste er dette starten på en rejse mod healing, større kraft, mere frihed, glæde og selv-autoritet.

Jeg har med stor succes guidet trommerejser online - for mange gør det en stor forskel at kunne være hjemme i kendte rammer, hvor de slapper mere af.

Online kr. 750/ 90 min.

Personligt kr. 1150/90 min.

 
 

En session hos Betina er for mig som at give sig selv den mest dyrebare gave.

 

Betina er en meget kraftfuld healer, og jeg har på egen krop oplevet, hvordan hun gennem sit stærke nærvær, klarsyn og healende evner på kort tid skaber stor og hurtig transformation. 

 

Jeg har sjældent følt mig så set, eller oplevet en så præcis beskrivelse af mine indre blokeringer, for derefter på kort tid at mærke ikke kun en forløsning, men også en frisættelse af min indre kraft.

 

En gave jeg kunne unde mange at opleve, og som jeg selv med garanti vender tilbage til

Kristine/konsulent

SHAMANISTISK HEALING

En kraftfuld session som giver dig indsigt i roden til dine blokeringer og ubalancer, og viser dig vejen tilbage til helhed og balance.  

Når vi bringes ud af balance, kan det manifestere sig på mange niveauer, og skabe udfordringer i vores liv. Mange af os bærer rundt på gamle traumer, historier, overbevisninger som er størknet i vores energetiske krop, og dermed blokerer for flow af energi, og forhindrer vores livfuldhed, kreativitet, kærlighed, passion, glæde i at komme til fuldt til udtryk og flyde frit. 

Healing metoder afhænger af, hvad dit behov er, og kan blandt andet være:

  • chakra balancing

  • feather blessing

  • soul retrieval

  • extraction intrusion/entity

  • ancestral healing

Nogle oplever spontan healing, for andre er det mere gradvist. Det kommer helt an på, hvor klar og motiveret du selv er.

Kr. 1150/90 min. - kun personligt 

3x90 min.  kr. 3300

Tak for en stærk og smuk medicine walk i skoven!

Betina gav god intro til metoden før, jeg selv gik ud, og efterfølgende fik jeg sat oplevelsen i perspektiv med hendes vejledning og klarsyn.

Det hjælp mig helt enormt med at finde mening og komme videre, og jeg fik ny indsigt på den situation, jeg var i.

Magien fra den dag levede længe i mig, tusind tak!

Sarah, psykolog

WALK & TALK    - MEDICINE WALK

Mød naturens visdom og healende kraft -

Der er intet mere healende end at være i naturen. Du kan gå på konkrete spørgsmål eller bede om vejledning på noget mere generelt, få healing fra jorden og træerne, give slip på gamle mønstre og historier til ilden, og kalde nyt ind.

Jeg guider og holder dig hele vejen, og lærer dig metoder til healing og kontakt til dine guides,  du kan bruge fremover

I naturen kan vi hente kraft, visdom og tegn. Jeg guider dig, inden du går ud på din personlige Medicine Walk, hvor du kan finde vejledning fra naturen og dine åndefæller.

Når du går i denne tilstand, har du adgang til det kollektive felt af al potentiale, og alt du møder, guider dig.

Mens du går, holder jeg energien og tager imod dig bagefter. Sammen høster vi den visdom, du er blevet givet på turen, så du er klar på næste skridt.

 

 

I en Walk & Talk session går vi sammen hele sessionen.

Naturen, den friske luft, sol, vind, regn - alt har en positiv indflydelse på systemet og frigiver serotonin.

 

Når vi bevæger os, kommer vi ud af hovedet og ned i kroppen, og det letter tankemylder, forvirring, hverdagens 'stress' og negative følelser/tanker. Jeg bruger mine psykiske evner kombineret med coaching til at hjælpe dig med at finde svar og få mere klarhed og retning. 

 

Medicine Walk samt Walk & Talk i eller i nærheden af København,

park, skov eller strand

NORMALPRIS: 90 min. kr. 1150

SÆR PRIS VINTER 2020: 90 min. kr. 750

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær blandt de første, som hører alt det nyeste om særlige tilbud, workshops og nye online forløb.

ENERGI & CEREMONI

Du modtager mine nyhedsbreve med bl.a. astrologi/energi opdateringer på den tid, vi befinder os i netop nu.  Jeg skriver også om keltiske og shamanistiske højtider på året, og giver tips til ceremonier og måder at arbejde med energien.

GAVE

Som en særlig gave modtager du en gratis guide, når du skriver dig på mailinglisten.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig 

for yderligere information om workshops, sessioner og online forløb.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© 2018 SOUL ALCHEMY

  • Facebook
  • Instagram