top of page

Acerca de

Screenshot 2022-06-09 at 11.43.57.png

Velkommen

Betina er virkelig godt egnet til at holde, støtte, inspirere og hjælpe med at løfte mennesker til at finde og manifestere deres formål. Hun udviser stor respekt og er god til at både at acceptere og rumme andre, som de er.

 

Den motiverende energi hun udstråler, samt hendes integritet og ærlighed, gør at jeg føler mig virkelig godt hjulpet på vej og i trygge hænder – hun faciliterer transformation på en meget jordbunden og holistisk måde.

 

Man kan mærke, at Betina selv har gjort sig erfaringerne, og det derfor kommer fra et helt autentisk sted, og at hun er dedikeret til både at hjælpe andre med at finde deres sjæls formål og blive ved med at undersøge sit eget.

Christian, CFO

Velkommen, mit navn er Betina,

Jeg er så glad for, du er her!

Alt hvad du tænker kan være muligt, kan du skabe

Ånd ind i din krop og mærk jorden og træerne

Mærk dine knogler som bjergets sten

Mærk dit blod flyde som alle de hellige floder

Mærk åndedrættet, forandringens vinde blidt blæse gennem dit sind

Stil ind på ilden som får dit hjerte til at slå og husk:

Du er eet med alt, du ser og verden er fuld af magi, som bare venter på, at du udforsker det

Untitled design.png

mit virke

Jeg er shamanistisk healer, lærer, og mentor, og en dybt nysgerrig og optimistisk kvinde, som er her for at:

INSPIRERE  HEALE TRANSFORMERE

Shamanistisk tradition og praksis er fundamentet for mit arbejde, og min største glæde og privilegium, er at være kanal for den oldgamle visdom som underviser og healer.

Rodfæstet i shamanistiske metoder og Earth Wisdom teachings, kombineret med redskaber fra hypno- og psykoterapi, bygger jeg bro mellem verdenerne, forbinder dig til din medfødte visdom, og til dine kærlige og vise forfædre og åndefæller.

Om du kommer som Shaman Skole aspirant, workshop deltager eller 1:1 klient, er mit fokus at holde rum for dig, så du trygt kan udforske din sjæls historie og rejse, lære dig selv bedre at kende og kalde din kraft hjem, og kan læne dig ind i lærings- eller healingsprocessen i ro og tillid.

Jeg har i 20+ år vandret  shamanens vej, af selvopdagelse,  selvudvikling og self-mastery under vejledning af mine Elders og mine åndelige læremestre, og rejst over vores smukke Moder Jord for at studere de gamle traditioner og healings- og transformationsmetoder, som er harmonerer med hjertets vej. 

Mit ønske er at være med til at gøre vores planet til et bedre sted, og hjælpe dig med at vække hukommelsen om, hvem du virkelig er bag de gamle mønstre, historier og overbevisninger.

Jeg går stadigt dybere i den esoteriske visdom og tilegner mig ny lærdom og metoder, ligesom jeg ugentligt deltager i supervision-, vidensdelings- og udviklingsgrupper.

Mine unikke metoder, som er baseret på kombinationen af forskellige healings- og visdomstraditioner og tidligere liv-, forfædre- og quantum healing, har skabt varig forandring og dyb healing for mine klienter.

Jeg ser mig selv som værende på vej. Jeg går vejen. Et skridt ad gangen, et åndedrag ad gangen i tillid til hvisken i vinden, som leder mig mod min kraft, læring og formål.

En rejse hvor jeg går tilbage til kilden igen og igen for at søge næring, vedligeholde, forbinde og udvikle mig, og hvor selve rejsen er destinationen.

Har du lyst at gå med mig ved din side på et stykke af din egen rejse, og sammen finde hjem til dit center, kraft og dine unikke gaver?

Se hvordan vi sammen kan opdage dit formål,  udfolde dit potentiale og skabe et liv,

som harmonerer med dit hjerte og sjæls længsel.

virke

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

min historie

Mine forfædre var Samiske rensdyr hyrder, som levede i harmoni med naturen.

 

Kvinderne i min slægt praktiserede healing- og trolddomskunst. De talte med dyrene, kendte planternes healende egenskaber, og lyttede til forfædrenes, åndefællernes og Jordens visdom.

Som barn levede jeg allerede med en fod i hver verden – den fysiske og den åndelige, og følte en dyb forbindelse til naturen. Jeg var bevidst om, at jeg aldrig var alene. Der var altid åndefæller omkring mig, som jeg kommunikerede med, og jeg kunne tilbringe det meste af en dag med at sidde i det høje græs, lytte til vinden, tale med træerne og source kraft fra Solen.

Jeg troede, det var den tilstand og måde at være i verden på, som alle andre også oplevede.

Som teenager og ung gled den verden i baggrunden, og mit fokus var på at blive ”voksen”, uddanne mig, søge min vej, få job, bolig og alt andet det som tegner et konventionelt liv.

Den vej gik over CBS og siden en række år i modebranchen, som førte mig på rejser verden over. Jeg flyttede til Kina, Hong Kong og Bali. De østlige filosofier og livssyn tiltalte mig.

 

I Hong Kong lever den gamle verden side og side med den moderne. Man ærer sin slægt, ser til Måne for vejledning, og kinesisk medicin er en oldgammel visdoms tradition, som praktiseres i stor stil.

På Bali er forfædrene og åndefællerne en helt naturlig del af hverdagen. Smukke altre og blomster ses overalt. Også her konsulterer man healere, som kan bringe besked fra ånderiget og kender planternes helbredende egenskaber.

Jeg var stadig draget af den åndelige side og ”indersiden” af livet og mennesker, og fortsatte min egen søgen og udvikling, som gik over yoga, breathwork og meditation, de østlige filosofier til medicinhjul og indvielse til shamanens vej.

Da jeg mødte shamanismen, var det som at komme hjem. Her var der forbundethed, ikke bare til den åndelige verden og aspekter af os selv, men til Moder Jord, naturen, træerne, planterne, dyrene, Sol, Måne og stjerne, alle elementer – og ikke mindst til sig selv.

 

En dyb forankring i kroppen, totalt nærvær med alt udenfor og indeni. Det jordiske og pragmatiske, det åndelige og mystiske vævet i et smukt og evigt foranderligt billede.

Jeg så mig ikke tilbage og kastede mig direkte ind i et 2-årigt forløb, som siden blev det mange flere – både forløb og år (se mere her).

Samtidig fortsatte jeg min konventionelle karriere, trænede i psykoterapi, coaching og meget andet mere mainstream. Jeg var stadig tilbageholdende med at fortælle bredt om min shamanistiske vej, og tænkte at terapi og coaching ville blive taget mere seriøst, og det ville være svært at leve af at være healer.

Jeg tog flere tilløb og røg hver gang tilbage til min gamle karriere. Overlevelse var et stort tema for mig, og jeg turde ikke tage skridtet, selvom kaldet blev højere og højere.

Forfædrenes tålmodighed var vist ved at være lidt tyndslidt, og på min fødselsdag en mørk novemberaften i Tyskland, sprang en kronhjort ud foran den bil, jeg sad i.

 

Kronhjorten og bilen overlevede ikke, men det gjorde jeg. Helt mirakuløst og uden en skramme.

Som så ofte før blev jeg guidet af mine åndefæller – denne gang talte de meget højt! Det var tid at træde fuldt ind på min vej.

Som en af mine Elders siger: ”Comfort is a killer!” Shamanen går altid til den yderste grænse, søger den. Der er ingen udvikling at hente i komfort zonen, og bliver man der for længe, skal man nok blive skubbet ud.

I tillid til mine forfædre og Moder Liv selv, gik jeg all in og begyndte at se klienter til healing og klarsyn.

Mine klienter har været ledestjerner i mit arbejde. De sørger for, jeg ikke bliver i min komfort zone, men konstant udvikler mig, lærer nyt og begyndte at undervise.

historie
pexels-stephen-leonardi-18353950.jpg

Friend, do it this way:
that is, whatever you do in life,
do the very best you can
with both your heart and mind.
And if you do it that way,
the Power of the Universe
will come to your assistance,
if your heart and mind are in Unity.

When one sits in the Hoop of the People,
one must be responsible,
because all of Creation is related,
and the hurt of one is the hurt of all,
and the honor of one is the honor of all,
and whatever we do
affects everything in the Universe.

If you do it that way,
that is, if you truly join
your heart and mind as One,
whatever you ask for,
that's the Way It's Going to Be.

White Buffalo Calf Woman

uddannelse & certificering

Shamanic healing & training

Earth Wisdom & Medicine Wheel teachings

Art of Dreaming

Advanced Past Life Regression

Master Hypnotherapist

Beyond Quantum Healing

Akashic Records Energy Healing

Ritual, Healing & Transformation

Healing with spiritual light

Spirit Releasement Therapy

Mindfulness & meditation teacher 

Yoga teacher, hatha & yin

Breathwork instructor

Life coach

Psychotherapy

Healing intergenerational trauma

Mirror Work instructor & facilitator

Lucid Dreaming training

Munay Ki Rites initiation

Gamma Wave Healing

Leadership development & assessment

Nutritional therapy

Northern Drum Shamanic Centre, UK

Howard Bad Hand, USA

Robert Moss, USA

John Lockley, South Africa

Christina Pratt, USA

Candace Craw-Goldman, USA

Ehama Institute, USA

Michael Meade, USA

Sandra Ingerman, USA

Peter Levine, USA

Jade Shaw, UK

Cat Kabira/Yoga Barn, Bali

Yoga & Ayurveda Center, USA

LAP, Life Awareness Program, PortugalI

Great Mystery School, USA

ID Academy, DK

Health Sciences Academy, UK

Summit Lead, DK

Credentials
bottom of page