pexels-rodnae-productions-6806735.jpg

Shamanens Syn

 

Aktiver dine psykiske evner

Lær clairvoyance & divination

København 5-6 november

 

SHAMANENS SYN, 5-6 november København

Screenshot 2022-09-20 at 09.37.13.png

CLAIRVOYANCE DRØMMELÆSNING

KANALISERING SPÅDOMSKUNST

 

Introduktion til shamanistisk arbejde

Lær at åbne og arbejde med dine psykiske evner og blive the Hollow Bone

begynde at arbejde med dine åndefæller og guides, og at stole på din intuition og indre stemme.

Du vil lære:

• Kontakt til dine guides og åndefæller

• Varseltagning

• Kanalisering

• Clairvoyance

• Healing

• Spådomskunst

Alle er født med psykiske talenter og gaver – nogle har bare nemmere ved at udfolde og manifestere deres gaver end andre. Vi har alle intuitive evner, om vi vælger at bruge dem og lære at skærpe og finpudse dem, er helt op til os selv.

Lær at:

• Finde tillid til dine evner

• Beskytte dit felt

• Forbinde til din højere intuition

Denne workshop er til dig, som enten gerne vil lære at arbejde dybere med dine evner, eller dig, som bare er draget af dette felt og arbejde. Det kræver ingen forudsætninger.

Alle har psykiske evner – en sjette sans, intuition, den mavefornemmelse af at en situation kommer til at få godt eller skidt, en stemme i hovedet, som siger ja eller nej, en drøm som giver dig vigtig information, en forudanelse – essentiel vejledning på din vej gennem livet.

Tilmelding og evt. spørgsmål på mail:

info@soulalchemy.dk

Pris: kr. 2600

 

shamanskolen,
healer uddannelse, start september 2023

1.png

"Betina har stillet sig til rådighed med et KÆMPE engagement og arbejdsindsats. Og har virkelig formidlet den gamle viden med en accepterende tålmodighed, man mærker tydeligt hendes dybe indsigt i stoffet.

Sidst, men ikke mindst har samværet i weekend'en været helt fantastisk dejligt.

En dejlig blanding af undervisning, alvor, hygge, humor"

Liselotte, dyrlæge

TRÆD IND I CIRKLEN OG DRØM VERDEN TIL LIVE

Føler du dig kaldet til at forbinde dig med naturen på flere niveauer, bygge et stærkt center i dig selv, være en del af det store skift i verden, træde frem og hjælpe på kollektivt plan, så er dette træningsforløb en mulighed for dig til at blive en del af cirklen af healere, drømmere, kunstnere, historiefortællere, seere, lærere, mystikere, seekers, change makers og trailblazers.

 

I shamanistisk tradition ser man det som, at vi drømmer vores verden til liv.e Vores tanker, ord, handlinger har stor betydning, alle valg vi træffer er med til at skabe vores liv og vores historie -

og hvis vi ikke selv tager aktivt del i at skrive denne historie, vil den blive skrevet af andre. 

Shamanskolen er et 1-års lærings- udviklings- og healingsforløb, som giver dig redskaber, metoder og en solid træning i kerne-shamanistisk praksis indenfor blandt andet:

 

 • healing metoder

 • divination

 • kanalisering

 • psychopomp arbejde

 • meditationer

 • drømmearbejde

 • beskyttelse og renselse

 • tromme, fjer og rasle

 • kraft dyr

 • åndefæller

 • medicine walk

 • sange og danse

 • planter, træer og elementerne

 • mens vi samtidig ser indad og bygger personlig kraft.

Formatet er en blanding af fysiske møder og online møder, 6 moduler á 2 dage hver.

Imellem modulerne er der trommecirkel møder, hvor vi integrerer teachings og metoder, samt ceremonier - for eksempel forfædre ceremonier, solhverv, jævndøgn og andre højtider i årshjulet.

Derudover er der en lukket Facebook gruppe, hvor alle i cirklen kan udveksle og dele.

Vi arbejder ceremonielt i en stærk og tryg cirkel.

NB! ingen psykoaktive planter eller andet bruges, du lærer at kunne ændre din bevidsthedstilstand uden hjælp udefra.

Læs mere her

Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller skrive til mig på info@soulalchemy.dk 

 

SHAMANENS STI,  ny dato kommer snart

Screenshot 2022-07-26 at 11.33.45.png

Betina ser alle I en gruppe og alle føler sig anerkendt – som person og som en del af gruppen. Hun favner alle med samme styrke, interesse og omsorg, så ingen føler sig udenfor. Betina møder alle med åbenhed og nysgerrighed, og skaber en følelse af ligeværd.

Hun behøver ikke skaber tryghed og ro, for de elementer fylder rummet så snart, hun træder ind. Hun har en skøn humoristisk sans og lyser rummet op med sit smil. Når jeg siger farvel til hende, har jeg altid lyst til at tilføje et stort TAK.

Valeria, rådgiver

TRÆD OVER TÆRSKLEN TIL SHAMANISTISK VIRKELIGHED

Dette kursus er for dig som:
​*Søger dybere kontakt til naturen og elementerne
*Føler dig kaldet til healing arbejde
*Er empat og savner vejledning i at håndtere energier, du mærker
*Ønsker at udvikle, åbne, aktivere dine psykiske evner som clairvoyance etc.
*Er nysgerrig på shamanisme

Shamanens Sti er et grundkursus i kerne shamanistiske principper og praksis, som giver dig et solidt fundament for kunne arbejde shamanistisk.

Du lærer autentiske og tids-testede metoder til at kontakte og bygge relation til dine allierede i åndeverden, sætte sacred space, arbejde med tromme, rasle, fjer og røg, udføre healing og renselses-metoder, samt modtage information og vejledning fra dine guides til dig selv og andre.

Det er en mulighed for at træde gennem porten til Den Anden Verden, begynde at skabe mere magi i din hverdag og huske din medfødte visdom.

Shamanen arbejder for at genskabe balance, harmony og helhed for Moder Jord, Folket og sig selv. Hun er The Hollow Bone, og broen mellem den fysiske og åndelige verden. Hun arbejder altid for the højeste bedste og under vejledning af sine allierede, som hun rejser til i Over-, Mellem- og Underverden via trommen.

Yggdrasil eller Verdenstræet er hendes kort, og alt i skabelsen er hendes relationer – vinden, ilden, dyrene, planterne, floderne, bjergene, stjernerne.

At træde ind på Shamanens Sti er en rejse mod større personlig kraft, vitalitet, glæde, personlig healing og balance. Stien fører dig mod manifestationen af dine drømme og potentiale. Shamaner kalder det at drømme verden til live.

Du vil lære kerne-shamanistiske principper, og få konkrete, autentiske redskaber til at :

 • kontakte og modtage vejledning af dine åndefæller i Over-, Under-, og Mellem-verdenen

 • styrke relationen til dine åndefæller og forfædre

 • foretage trommerejser

 • forberede healing- og ceremoni arbejde - Sacred Space

 • åbne og arbejde med dine psykiske evner, som clairvoyance

 • arbejde med naturånder, kraftdyr, spirit teachers

 • autentisk arbejde med medicin objekter som tromme, rasle og fjer,

 • rense med røg

 • læring om medicinhjul

 • opbygning og arbejde med dit eget alter/kraftsted

 

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger.
Pris: 1200 kr.

 

VILD & VIIS 

Screenshot 2022-07-26 at 10.41.52.png

"Kæreste MorningStar,

Fantastisk dag med Jer.

Det vokser i mig stille og roligt. 

TUSIND TAK for en forrygende oplevelse, der passer SÅ godt til mig. Natur, vind og vejr, kærlige og stærke mennesker og et fortryllende sted. Alt er tændt i mig!"

Lisbeth, lærer

VÆK  DIN INDRE SHAMAN

Træd over tærsklen og væk din indre shaman på denne udendørs workshop.

Længes du efter en dybere forbindelse til naturen, Moder Jord og naturånderne, vores  fællesskabet i cirklen, ro i kroppen og sindet, og mere personlig kraft?

Vi mødes i cirklen omkring bålet i Jægersborg Hegn, hvor du bliver introduceret til grundlæggende shamanistiske metoder, som du bagefter vil kunne bruge i praksis på egen hånd til at søge vejledning i naturen og hos dine guides, begynde at opbygge din egen kraft, forbinde dig til naturens magi, og skabe mere balance og harmoni i din hverdag.

 

Magien opstår i cirklen i  forbindelsen og respekten os imellem, når vi lytter og taler fra hjertet,  og i forbindelsen til vores relationer - ilden, træerne, planterne, dyrene, stenene. Vi har god tid til at skabe et rum udenfor tid og sted, hvor vi kan fordybe os, mærke støtten og begynde at gøre relationen til vores allierede i naturen virkelig.

 

Du vil kunne gøre metoderne til en del af din daglige praksis, og begynde at bygge et stærkt center i dig selv, og samtidig åbne for dine evner til at se energien bag formen, og  få beskeder og støtte fra dine guides og allierede.

Vi vil arbejde med blandt andet varselstagning, trommerejse, kraftdyr, medicine walk, kraftsteder, kontakt til naturånder og det skjulte folk, healing metoder og  meditationer.

 

Pris: kr. 1200

Tidspunkt: 10-17