pexels-rodnae-productions-6806735.jpg

Shamanistisk Grundkursus

Lær healing & energi arbejde
Få dybere kontakt til naturen & elementerne
Aktiver dine psykiske evner som clairvoyance
Kontakt & arbejd med dine spiritguides, kraftdyr og forfædre

 

SHAMANENS STI, 4 aftener
8, 15, 22, 29 november

Betina ser alle I en gruppe og alle føler sig anerkendt – som person og som en del af gruppen. Hun favner alle med samme styrke, interesse og omsorg, så ingen føler sig udenfor. Betina møder alle med åbenhed og nysgerrighed, og skaber en følelse af ligeværd.

Hun behøver ikke skaber tryghed og ro, for de elementer fylder rummet så snart, hun træder ind. Hun har en skøn humoristisk sans og lyser rummet op med sit smil. Når jeg siger farvel til hende, har jeg altid lyst til at tilføje et stort TAK.

Valeria, rådgiver

TRÆD OVER TÆRSKLEN TIL SHAMANISTISK VIRKELIGHED

Dette kursus er for dig som:

 • Søger dybere kontakt til naturen og elementerne

 • Føler dig kaldet til healing arbejde

 • Er empat og savner vejledning i at håndtere energier, du mærker

 • Ønsker at udvikle, åbne, aktivere dine psykiske evner som clairvoyance etc.

 • Er nysgerrig på shamanisme

Shamanens Sti er et online introduktionskursus i 4 moduler i kerne shamanistiske principper og praksis, som giver dig et solidt fundament for kunne arbejde shamanistisk.

Du lærer autentiske og tids-testede metoder til at kontakte og bygge relation til dine allierede i åndeverden, sætte sacred space, arbejde med tromme, rasle, fjer og røg, udføre healing og renselses-metoder, samt modtage information og vejledning fra dine guides til dig selv og andre. Det er en mulighed for at træde gennem porten til Den Anden Verden, begynde at skabe mere magi i din hverdag og huske din medfødte visdom.

 

Shamanen arbejder for at genskabe balance, harmony og helhed for Moder Jord, Folket og sig selv. Hun er The Hollow Bone, og broen mellem den fysiske og åndelige verden. Hun arbejder altid for the højeste bedste og under vejledning af sine allierede, som hun rejser til i Over-, Mellem- og Underverden via trommen.

 

Yggdrasil eller Verdenstræet er hendes kort, og alt i skabelsen er hendes relationer – vinden, ilden, dyrene, planterne, floderne, bjergene, stjernerne.

 

At træde ind på Shamanens Sti er en rejse mod større personlig kraft, vitalitet, glæde, personlig healing og balance. Stien fører dig mod manifestationen af dine drømme og potentiale. Shamaner kalder det at drømme verden til live.

 

Vi samles som en stamme i den virtuelle cirkel og arbejder i et trygt og ceremonielt rum.

 

I denne live online workshop lærer du kerne-shamanistiske principper, og får konkrete, autentiske redskaber  til at :

 

 • kontakte og modtage vejledning af dine åndefæller i Over-, Under-, og Mellem-verdenen

 • styrke relationen til dine åndefæller og forfædre

 • foretage trommerejser

 • forberede healing- og ceremoni arbejde - Sacred Space

 • åbne og arbejde med dine psykiske evner, som clairvoyance

 • arbejde med naturånder, kraftdyr, spirit teachers

 • autentisk arbejde med medicin objekter som tromme, rasle og fjer,

 • rense med røg

 • læring om medicinhjul

 • opbygning og arbejde med dit eget alter/kraftsted

 

Vi samles som en stamme i den virtuelle cirkel og arbejder i et trygt og ceremonielt rum. Kurset kræver ingen særlige forudsætninger.

 

I det seneste år har jeg både faciliteret og deltaget i mange online workshops og sessioner, og selvom det er hyggeligt at mødes fysisk, er dette medie ligeså stærkt.

Vi arbejder med energi, som er udenfor tid og sted, og samtidig giver det en tryghed at kunne læne sig ind i arbejdet i egne, komfortable omgivelser.

Mange oplever, at deres kontakt til spirit bliver stærkere, måske fordi de er helt trygge og uforstyrrede hjemme.

 

Datoer: 8, 15, 22, 29 november, kl. 19.30-22

Pris: 950 kr.

Tilmelding: info@soulalchemy.dk

 
Stilheds Retreat fb cover.png
2_edited.jpg

Blid yoga, meditation, lydhealing & cacao ceremoni

3 dages retreat med fokus på at komme helt ned i tempo, være i kroppen og åbne hjertet.

 

Kom med til Kirsebærgården i den smukke natur ved Rørvig og Nakke i årets sidste dage.

Mellem jul og nytår inviteres du ind i stilheden, her er tid og ro til bare at være, nyde de lækre omgivelser og forkæle dig selv med yoga, meditation, lydbad, gåture, alene-tid og en hjerteåbnende cacao ceremoni.

 

Dette retreat er for dig, hvis du:

 

 • Er ny til meditation & yoga

 • Har erfaring med meditation & yoga

 • Vil slippe tankerne og hverdagen et par dage

 • Søger dybere kontakt til din krop

 • Vil fordybe dig i naturen

 • Vil centrere og trække vejret dybt inden det nye år

 • Har brug for at heale eller åbne dit hjerte

 

Kirsebærgården byder på hyggelige fællesområder, nyrenoverede værelser med udsigt, stor natur, masser af ro og fred samt økologisk, sund og nærende mad. Der vil være mulighed for enkeltværelse mod et tillæg – se nedenfor under priser.

 

En særlig treat på denne retræte er lydbad og lydhealing ved Karen Tang Andersen, uddannet klassisk sanger, Eden Energy Practitioner og lydhealer, som har 35 års erfaring indenfor stemmetræning og lydhealing. Karen bruger syngeskåle og krystalharpe, tuning forks i lydbad/healingen. Du kan læse mere på Karens hjemmeside sacredceremonies.dk.

 

Du vil få daglige yogatimer, guidede meditationer samt en medicine walk og en cacao ceremoni.

 

Medicine Walk:

 

En medicine walk er en gammel indiansk praksis, hvor du går i naturen i ændret bevidstheds tilstand, forbinder til træerne, planterne, dyrene, så du kan åbne for at modtage vejledning, healing, eller bare finde indre ro og dybere kontakt til din egen intuition og indre visdom.

Du vil modtage instruktion til dette og gå stilhed alene eller med andre. Det er en metode, til at komme ud af hovedet og tankerne på, og aktivere sin intuition og instinkter. Man kan sige, at naturen bliver et spejl på sjælen på en medicine walk, og man tuner ind på den kollektive bevidsthed, og derfor kan opnå pludselig indsigt.

 

Cacao:

 

Sacred cacao er en meget blid og feminin energi, som ikke er psykoaktiv – dvs. du  mister ikke kontrol, hallucinerer eller lignende.

 

Cacao ceremonier har eksisteret i tusindvis af år – helt tilbage til Maya og Aztec traditioner i central og syd amerika – og er blevet brugt i åndelige og ceremonielle sammenhænge for at facilitere indre oplysning og kreativ retning og vejledning.

Det er i århundreder blevet anvendt til at heale den åndelige, mentale og fysiske krop – det er en naturlig og ældgammel plante medicin, med en høj koncentration af vitaminer, mineraler og er en kraftfuld antioxidant.

 

 

Ren cacao har været brugt som en hjerte åbnende medicin, så mennesker trygt kan opleve åbenbaring og indre healing. Cacao bliver brugt i hellige ritualer, hvor der bliver sat intentioner – og når det er indtaget, åbner det for en form for euforisk tilstand, negative følelser bliver givet slip på, og vi bliver i stand til at forbinde os til os selv og den kærlige energi i vores kroppe.

Program:

 

28. december

 

10:00 velkomst, check ind og te/kaffe

11:30 blid yoga & meditation

12:30 frokost

14:00 medicine walk

16:00 alene tid, te/kaffe & snacks

18:00 aftensmad

19:30 yoga nidra

 

29. december

 

8:00 frugt og te/kaffe

8:30 blid yoga

9:30 morgenmad

11:00 lydhealing

12:00 pause, te/kaffe & snacks

12:30 guided meditation

13:30 frokost

15:00 alene tid

18:00 aftensmad

19:30 cacao ceremoni

 

30. december

 

8:00 frugt og te/kaffe

8:30 blid yoga & meditation

9:30 morgenmad

11:00 afslutning

12:00 check ud

 

Priser:

 

Du får ophold i delt dobbeltværelse inkl. Linned og håndklæder, fuld forplejning inkl. Te, kaffe, frugt og snacks, yoga, guided meditation, lydhealing, cacao ceremoni, medicinewalk.

Pris for delt værelse alt inkl. 4500 kr., tillæg for enkeltværelse 1000 kr.

 

Tilmelding:

Book din plads her info@soulalchemy.dk

 

Om mig:

 

Yoga og meditation var for 30 år siden min indgang til det spirituelle arbejde, jeg laver nu, som er rodfæstet i væren, grounding og hjerte-vejen. Jeg har boet en årrække i Asien, bl.a. på Bali og i Hong Kong, hvor jeg virkelig tog yin yogaen til mig og tog min yogalærer uddannelse, som senere er suppleret med uddannelse i USA. Derudover er jeg certificeret breathwork instruktør, shamanistisk healer og psyko-, hypno- og ernæringsterapeut.

 

Jeg holder så meget af yin og blid yoga, fordi det er et frirum, hvor der er plads til at være, og ikke skulle præstere, og jeg finder den perfekte balance mellem krop, sjæl og åndedræt. Jeg væver visdommen fra alle de forskellige traditioner, jeg er trænet og uddannet i, sammen i min egen praksis og i kurser og sessioner.

Min egen daglige praksis begynder med meditation på mine chakras, og mit åndehul er naturen. Bare at være i naturen, får hele mit system til at slappe af og åbne sig, og her finder jeg udover ro, svar på de store spørgsmål i livet.

 

Det er min mission og store glæde at være i stand til at se mine klienters og kursisters højeste potentiale, kraft og skønhed. Min måde at arbejde på handler om at holde space for dig, tilbyde vejledning og hjælpe med at finde vejen, mens jeg går ved siden af dig på et stykke vej af din livs-rejse.

 

SHAMANENS SYN, 20-21 november 2021, kØbenhavn

HEALING- CLAIRVOYANCE- DIVINATION -

Intro til shamanisme og shamanistisk arbejde
Lær at åbne og arbejde med dine psykiske evner - blive the Hollow Bone

2 dages workshop med fokus på at åbne og aktivere dine psykiske evner, begynde at arbejde med dine åndefæller og guides, og lære at stole på din intuition og indre stemme.

I denne workshop bliver du introduceret til metoder og teknikker, som hjælper med at åbne og aktivere dine evner og begynde at arbejde med divination, healing, klarsyn, varselstagning.

Du lærer metoder og meditationer til at kontakte dine åndefæller, og blive The Hollow Bone, så de kan arbejde gennem dig.

Alle er født med psykiske talenter og gaver – nogle har bare nemmere ved at udfolde og manifestere deres gaver end andre. Vi har alle intuitive evner, om vi vælger at bruge dem og lære at skærpe og finpudse dem, er helt op til os selv.

Mange medier siger, de har arvet deres evner, og det ligger helt naturligt til dem. Andre har ikke haft nogen at tale med om, at de kunne se eller høre ting, andre ikke kunne, så de har lukket ned for disse evner, og glemt alt om dem, indtil senere i livet, hvor de har været klar til at rumme og favne dem.

Mange af de skønne mennesker som kommer hos mig til psychic readings eller spiritual coaching, er inkarneret i dette og mange tidligere liv som healere/intuitive, og er her for at hjælpe på et højere plan.

Det kan opleves som meget frustrerende, når man ikke folder sine evner ud og følger sin livsvej. Ofte ved de det godt, men mangler måske tillid til deres evner, eller også er de i tvivl om, hvordan de skal bruge det, eller hvad det er, de oplever.

Det er min mission og store glæde, at være i stand til at se mine klienters højeste potentiale og skønhed, og hjælpe med at lede dem mod deres formål og kraft, og jeg tilbyder derfor denne workshop til dig, som enten gerne vil lære at arbejde dybere med dine evner, eller dig, som bare er draget af dette felt og arbejde. Det kræver ingen forudsætninger.

Alle har psykiske evner – en sjette sans, intuition, den mavefornemmelse af at en situation kommer til at få godt eller skidt, en stemme i hovedet, som siger ja eller nej, en drøm som giver dig vigtig information, en forudanelse – essentiel vejledning på din vej gennem livet.

Vi arbejder i sammen i felt af tryghed, respekt og omsorg, og bruger ingen former for psykoaktive midler som plante medicin eller andet. 

 

Pris: kr. 2450

 

shamanic healer training,
1 års trÆning, start 2022

"Betina har stillet sig til rådighed med et KÆMPE engagement og arbejdsindsats. Og har virkelig formidlet den gamle viden med en accepterende tålmodighed, man mærker tydeligt hendes dybe indsigt i stoffet.

Sidst, men ikke mindst har samværet i weekend'en været helt fantastisk dejligt.

En dejlig blanding af undervisning, alvor, hygge, humor"

Liselotte, dyrlæge

TRÆD IND I CIRKLEN OG DRØM VERDEN TIL LIVE

Føler du dig kaldet til at forbinde dig med naturen på flere niveauer, bygge et stærkt center i dig selv, være en del af det store skift i verden, træde frem og hjælpe på kollektivt plan, så er dette træningsforløb en mulighed for dig til at blive en del af cirklen af healere, drømmere, kunstnere, historiefortællere, seere, lærere, mystikere, seekers, change makers og trailblazers.

 

I shamanistisk tradition ser man det som, at vi drømmer vores verden til liv.e Vores tanker, ord, handlinger har stor betydning, alle valg vi træffer er med til at skabe vores liv og vores historie -

og hvis vi ikke selv tager aktivt del i at skrive denne historie, vil den blive skrevet af andre. 

Shamanens Hjerte er et 1-års lærings- udviklings- og healingsforløb, som giver dig redskaber, metoder og en solid træning i kerne-shamanistisk praksis indenfor blandt andet:

 

 • healing metoder

 • divination

 • kanalisering

 • psychopomp arbejde

 • meditationer

 • drømmearbejde

 • beskyttelse og renselse

 • tromme, fjer og rasle

 • kraft dyr

 • åndefæller

 • medicine walk

 • sange og danse

 • planter, træer og elementerne

 • mens vi samtidig ser indad og bygger personlig kraft.

Formatet er en blanding af fysiske møder og online møder, 6 moduler á 2 dage hver.

Imellem modulerne er der trommecirkel møder, hvor vi integrerer teachings og metoder, samt ceremonier - for eksempel forfædre ceremonier, solhverv, jævndøgn og andre højtider i årshjulet.

Derudover er der en lukket Facebook gruppe, hvor alle i cirklen kan udveksle og dele.

Vi arbejder ceremonielt i en stærk og tryg cirkel.

NB! ingen psykoaktive planter eller andet bruges, du lærer at kunne ændre din bevidsthedstilstand uden hjælp udefra.

Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller skrive til mig på info@soulalchemy.dk - skriv for at blive inviteret til gratis infomøde på Zoom.

 

VILD & VIIS - April 2022

"Kæreste MorningStar,

Fantastisk dag med Jer.

Det vokser i mig stille og roligt. 

TUSIND TAK for en forrygende oplevelse, der passer SÅ godt til mig. Natur, vind og vejr, kærlige og stærke mennesker og et fortryllende sted. Alt er tændt i mig!"

Lisbeth, lærer

VÆK  DIN INDRE SHAMAN

Træd over tærsklen og væk din indre shaman på denne udendørs workshop.

Længes du efter en dybere forbindelse til naturen, Moder Jord og naturånderne, fællesskabet i cirklen, ro i kroppen og sindet, og mere personlig kraft?

Vi mødes i cirklen omkring bålet i Jægersborg Hegn, hvor du bliver introduceret til grundlæggende shamanistiske metoder, som du bagefter vil kunne bruge i praksis på egen hånd til at søge vejledning i naturen og hos dine guides, begynde at opbygge din egen kraft, forbinde dig til naturens magi, og skabe mere balance og harmoni i din hverdag.

 

Magien opstår i cirklen i  forbindelsen og respekten os imellem, når vi lytter og taler fra hjertet,  og i forbindelsen til vores relationer - ilden, træerne, planterne, dyrene, stenene. Vi har god tid til at skabe et rum udenfor tid og sted, hvor vi kan fordybe os, mærke støtten og begynde at gøre relationen til vores allierede i naturen virkelig.

 

Du vil kunne gøre metoderne til en del af din daglige praksis, og begynde at bygge et stærkt center i dig selv, og samtidig åbne for dine evner til at se energien bag formen, og  få beskeder og støtte fra dine guides og allierede.

Vi vil arbejde med blandt andet varselstagning, trommerejse, kraftdyr, medicine walk, kraftsteder, kontakt til naturånder, healing metoder og  meditationer.

 

Pris: kr. 950