pexels-rodnae-productions-6806735.jpg

Shamanens Sti

 

Træd over tærsklen til shamanistisk virkelighed

 

Grundkursus i shamanisme

3. juli Eagleroad, Skanderborg

 

SHAMANENS STI,  3. juli skanderborg

STI WEB.png

Betina ser alle I en gruppe og alle føler sig anerkendt – som person og som en del af gruppen. Hun favner alle med samme styrke, interesse og omsorg, så ingen føler sig udenfor. Betina møder alle med åbenhed og nysgerrighed, og skaber en følelse af ligeværd.

Hun behøver ikke skaber tryghed og ro, for de elementer fylder rummet så snart, hun træder ind. Hun har en skøn humoristisk sans og lyser rummet op med sit smil. Når jeg siger farvel til hende, har jeg altid lyst til at tilføje et stort TAK.

Valeria, rådgiver

TRÆD OVER TÆRSKLEN TIL SHAMANISTISK VIRKELIGHED

Dette kursus er for dig som:
​*Søger dybere kontakt til naturen og elementerne
*Føler dig kaldet til healing arbejde
*Er empat og savner vejledning i at håndtere energier, du mærker
*Ønsker at udvikle, åbne, aktivere dine psykiske evner som clairvoyance etc.
*Er nysgerrig på shamanisme

Shamanens Sti er et grundkursus i kerne shamanistiske principper og praksis, som giver dig et solidt fundament for kunne arbejde shamanistisk.

Du lærer autentiske og tids-testede metoder til at kontakte og bygge relation til dine allierede i åndeverden, sætte sacred space, arbejde med tromme, rasle, fjer og røg, udføre healing og renselses-metoder, samt modtage information og vejledning fra dine guides til dig selv og andre.

Det er en mulighed for at træde gennem porten til Den Anden Verden, begynde at skabe mere magi i din hverdag og huske din medfødte visdom.

Shamanen arbejder for at genskabe balance, harmony og helhed for Moder Jord, Folket og sig selv. Hun er The Hollow Bone, og broen mellem den fysiske og åndelige verden. Hun arbejder altid for the højeste bedste og under vejledning af sine allierede, som hun rejser til i Over-, Mellem- og Underverden via trommen.

Yggdrasil eller Verdenstræet er hendes kort, og alt i skabelsen er hendes relationer – vinden, ilden, dyrene, planterne, floderne, bjergene, stjernerne.

At træde ind på Shamanens Sti er en rejse mod større personlig kraft, vitalitet, glæde, personlig healing og balance. Stien fører dig mod manifestationen af dine drømme og potentiale. Shamaner kalder det at drømme verden til live.

Du vil lære kerne-shamanistiske principper, og få konkrete, autentiske redskaber til at :

 • kontakte og modtage vejledning af dine åndefæller i Over-, Under-, og Mellem-verdenen

 • styrke relationen til dine åndefæller og forfædre

 • foretage trommerejser

 • forberede healing- og ceremoni arbejde - Sacred Space

 • åbne og arbejde med dine psykiske evner, som clairvoyance

 • arbejde med naturånder, kraftdyr, spirit teachers

 • autentisk arbejde med medicin objekter som tromme, rasle og fjer,

 • rense med røg

 • læring om medicinhjul

 • opbygning og arbejde med dit eget alter/kraftsted

 

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger.

 

Dato: 3. juli, kl. 9-18
Sted: Eagleroad, Skanderborg
Pris: 1200 kr.

 

SHAMANENS SYN, 5-6 november København

syn web (1).png

HEALING- CLAIRVOYANCE- DIVINATION -

Intro til shamanisme og shamanistisk arbejde
Lær at åbne og arbejde med dine psykiske evner - blive the Hollow Bone

2 dages workshop med fokus på at åbne og aktivere dine psykiske evner, begynde at arbejde med dine åndefæller og guides, og lære at stole på din intuition og indre stemme.

I denne workshop bliver du introduceret til metoder og teknikker, som hjælper med at åbne og aktivere dine evner og begynde at arbejde med divination, healing, klarsyn, varselstagning.

Du lærer metoder og meditationer til at kontakte dine åndefæller, og blive The Hollow Bone, så de kan arbejde gennem dig.

Alle er født med psykiske talenter og gaver – nogle har bare nemmere ved at udfolde og manifestere deres gaver end andre. Vi har alle intuitive evner, om vi vælger at bruge dem og lære at skærpe og finpudse dem, er helt op til os selv.

Mange medier siger, de har arvet deres evner, og det ligger helt naturligt til dem. Andre har ikke haft nogen at tale med om, at de kunne se eller høre ting, andre ikke kunne, så de har lukket ned for disse evner, og glemt alt om dem, indtil senere i livet, hvor de har været klar til at rumme og favne dem.

Mange af de skønne mennesker som kommer hos mig til psychic readings eller spiritual coaching, er inkarneret i dette og mange tidligere liv som healere/intuitive, og er her for at hjælpe på et højere plan.

Det kan opleves som meget frustrerende, når man ikke folder sine evner ud og følger sin livsvej. Ofte ved de det godt, men mangler måske tillid til deres evner, eller også er de i tvivl om, hvordan de skal bruge det, eller hvad det er, de oplever.

Det er min mission og store glæde, at være i stand til at se mine klienters højeste potentiale og skønhed, og hjælpe med at lede dem mod deres formål og kraft, og jeg tilbyder derfor denne workshop til dig, som enten gerne vil lære at arbejde dybere med dine evner, eller dig, som bare er draget af dette felt og arbejde. Det kræver ingen forudsætninger.

Alle har psykiske evner – en sjette sans, intuition, den mavefornemmelse af at en situation kommer til at få godt eller skidt, en stemme i hovedet, som siger ja eller nej, en drøm som giver dig vigtig information, en forudanelse – essentiel vejledning på din vej gennem livet.

Vi arbejder i sammen i felt af tryghed, respekt og omsorg, og bruger ingen former for psykoaktive midler som plante medicin eller andet. 

Workshoppen foregår centralt i København.

 

Pris: kr. 2600

 

shamanskolen,
1 års trÆning, start 2022

shamanskolen logo .png

"Betina har stillet sig til rådighed med et KÆMPE engagement og arbejdsindsats. Og har virkelig formidlet den gamle viden med en accepterende tålmodighed, man mærker tydeligt hendes dybe indsigt i stoffet.

Sidst, men ikke mindst har samværet i weekend'en været helt fantastisk dejligt.

En dejlig blanding af undervisning, alvor, hygge, humor"

Liselotte, dyrlæge

TRÆD IND I CIRKLEN OG DRØM VERDEN TIL LIVE

Føler du dig kaldet til at forbinde dig med naturen på flere niveauer, bygge et stærkt center i dig selv, være en del af det store skift i verden, træde frem og hjælpe på kollektivt plan, så er dette træningsforløb en mulighed for dig til at blive en del af cirklen af healere, drømmere, kunstnere, historiefortællere, seere, lærere, mystikere, seekers, change makers og trailblazers.

 

I shamanistisk tradition ser man det som, at vi drømmer vores verden til liv.e Vores tanker, ord, handlinger har stor betydning, alle valg vi træffer er med til at skabe vores liv og vores historie -

og hvis vi ikke selv tager aktivt del i at skrive denne historie, vil den blive skrevet af andre. 

Shamanskolen er et 1-års lærings- udviklings- og healingsforløb, som giver dig redskaber, metoder og en solid træning i kerne-shamanistisk praksis indenfor blandt andet:

 

 • healing metoder

 • divination

 • kanalisering

 • psychopomp arbejde

 • meditationer

 • drømmearbejde

 • beskyttelse og renselse

 • tromme, fjer og rasle

 • kraft dyr

 • åndefæller

 • medicine walk

 • sange og danse

 • planter, træer og elementerne

 • mens vi samtidig ser indad og bygger personlig kraft.

Formatet er en blanding af fysiske møder og online møder, 6 moduler á 2 dage hver.

Imellem modulerne er der trommecirkel møder, hvor vi integrerer teachings og metoder, samt ceremonier - for eksempel forfædre ceremonier, solhverv, jævndøgn og andre højtider i årshjulet.

Derudover er der en lukket Facebook gruppe, hvor alle i cirklen kan udveksle og dele.

Vi arbejder ceremonielt i en stærk og tryg cirkel.

NB! ingen psykoaktive planter eller andet bruges, du lærer at kunne ændre din bevidsthedstilstand uden hjælp udefra.

Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller skrive til mig på info@soulalchemy.dk - skriv for at blive inviteret til gratis infomøde på Zoom.

 

the wild ones
live online workshop nye datoer kommer snart

the wild ones web.png

Forbind til din vilde sjæl og træd ind i din kraft

i denne live online workshop i 4 dele

 

Vi rejser til de usynlige riger for at forbinde til vores native soul, vores vilde sjæl, som er vores naturlige tilstand. Vi mennesker vandrer på livets træs stamme, og vores menneskelige eksistens er grenene. Hvis vi farer vild og glemmer hvem vi er, fører grenene os ud i ørkenen, og vi mister os selv. Med hjælp fra ild, vand, jord, luft og guides i dyreform, kan vi finde vejen hjem.

 

Vi begynder på denne rejse med at opbygge relationen til den vilde ånd, som er i os alle. Hvis vi ikke har et forhold til og accepterer og elsker denne vilde ånd og native soul indeni os, må vi finde vejen tilbage.

 

Vi må være i fuld kontakt med vores animal self, som så skal mættes med med det højeste sjæls-lys, og tillade den energi at røre vores ånd.

 

At leve fra vores animal self velsignet af sjælen, helt tunet ind til vores instinkter, og fyldt ad højere bevidsthed, er at leve med opmærksomhed og bevidsthed.

 

Vores kraftdyr er den primære allierede i dette arbejde. Når vi forbinder til denne guide, og bringer dets energi ind i vores felt og krop, vokser vores selvtillid, vi kommer ind i vores kraft, bliver mere groundede og tunet ind på instinkterne, istand til virkelig at lytte til den indre stemme i vores krop.

 

Dette er også kontakt til Underverden, riget for vores guides i dyreform, stedet for healing, vitalitet og grounding. Vores kraftdyr leder os tilbage til vores krop, til grounding og til at føle sig god tilpas i kroppen, have tillid til livet, og føle sig mere livfuld.

 

Samtidig forbinder vi til lyset i Oververden og vores højere bevidsthed, og begynder at ankre lyset i kroppen, og tillade det at cirkulere alle neurale highways i kroppen, informere blod, knogler, muskler, væv og celler.

 

Vi arbejder dynamisk med individuelle rejser, bevægelser, arbejde i par/mindre grupper, og åbner for tid til spørgsmål og vejledning for oplevelser og indtryk fra rejserne. Der vil være tromme rejser, guided meditation, dans, praksis, metoder, og kerneshamanistiske teachings.

 

Deltagelse kræver ikke erfaring med shamanisme eller rejser. Hvis du allerede har nogen eller mere erfaring, er det en mulighed for at gå dybere.

 

Pris: 1200 kr.

Datoer: TBA

Tidspunkt: 19:30-22

Tilmelding og spørgsmål: info@soulalchemy.dk

 

VILD & VIIS 

vild & viis ny (1).png

"Kæreste MorningStar,

Fantastisk dag med Jer.

Det vokser i mig stille og roligt. 

TUSIND TAK for en forrygende oplevelse, der passer SÅ godt til mig. Natur, vind og vejr, kærlige og stærke mennesker og et fortryllende sted. Alt er tændt i mig!"

Lisbeth, lærer

VÆK  DIN INDRE SHAMAN

Træd over tærsklen og væk din indre shaman på denne udendørs workshop.

Længes du efter en dybere forbindelse til naturen, Moder Jord og naturånderne, vores  fællesskabet i cirklen, ro i kroppen og sindet, og mere personlig kraft?

Vi mødes i cirklen omkring bålet i Jægersborg Hegn, hvor du bliver introduceret til grundlæggende shamanistiske metoder, som du bagefter vil kunne bruge i praksis på egen hånd til at søge vejledning i naturen og hos dine guides, begynde at opbygge din egen kraft, forbinde dig til naturens magi, og skabe mere balance og harmoni i din hverdag.

 

Magien opstår i cirklen i  forbindelsen og respekten os imellem, når vi lytter og taler fra hjertet,  og i forbindelsen til vores relationer - ilden, træerne, planterne, dyrene, stenene. Vi har god tid til at skabe et rum udenfor tid og sted, hvor vi kan fordybe os, mærke støtten og begynde at gøre relationen til vores allierede i naturen virkelig.

 

Du vil kunne gøre metoderne til en del af din daglige praksis, og begynde at bygge et stærkt center i dig selv, og samtidig åbne for dine evner til at se energien bag formen, og  få beskeder og støtte fra dine guides og allierede.

Vi vil arbejde med blandt andet varselstagning, trommerejse, kraftdyr, medicine walk, kraftsteder, kontakt til naturånder og det skjulte folk, healing metoder og  meditationer.

 

Pris: kr. 1200

Tidspunkt: 10-17