pexels-rodnae-productions-6806735.jpg

SHAMANENS HJERTE

DRØM VERDEN TIL LIVE

HOLD OPSTART EFTERÅR 2021

SKRIV FOR AT BLIVE INVITERET TIL

GRATIS INFO MØDE PÅ ZOOM

SHAMANENS STI

Betina ser alle I en gruppe og alle føler sig anerkendt – som person og som en del af gruppen. Hun favner alle med samme styrke, interesse og omsorg, så ingen føler sig udenfor. Betina møder alle med åbenhed og nysgerrighed, og skaber en følelse af ligeværd.

Hun behøver ikke skaber tryghed og ro, for de elementer fylder rummet så snart, hun træder ind. Hun har en skøn humoristisk sans og lyser rummet op med sit smil. Når jeg siger farvel til hende, har jeg altid lyst til at tilføje et stort TAK.

Valeria, rådgiver

BEGYND DIN REJSE - TRÆD OVER TÆRSKLEN TIL SHAMANISTISK VIRKELIGHED

Introduktions workshop til den shamanistiske vej.

Shamanen arbejder for at skabe helhed, balance og harmoni.

Først for Moder Jord, siden for folket.

Altid for det højeste bedste og under vejledning af hendes åndefæller,

som hun rejser på trommen til i Over -, Under- og Mellem-verdenen. 

Yggdrasil eller Verdenstræet er hendes kort, og alt i skabelsen er hendes relationer, alt er besjælet -

vinden, ilden, vandet, jorden, dyrene, planterne, bjergene, havene, stjernerne...

At træde ind på Shamanens Vej er en livslang rejse.

Den fører mod større personlig kraft, livfuldhed, glæde, grounding,  personlig healing, helhed, harmoni og balance, og forstærker evnen til at manifestere, udfolde potentiale, drømme verden til live, forbinde sig til alt i skabelsen og ikke mindst tjene Moder Jord og folket og arbejde for lyset -

ikke fysisk lys som i kontrast til mørke, men lys som den højeste bevidsthed af kærlighed og visdom.

De gamle folk kaldte det Menneskets Vej, for de så det sådan, at man enten var to-benet eller menneske. Mennesket så de som vågen og bevidst, som en kriger kontra et offer.

Krigeren tager ansvar for sit liv, giver ikke sin kraft væk, og ser at det vigtigste er ikke, hvad der sker, men hvordan det håndteres, så krigeren går altid i selvansvarlighed og selvautoritet, og ser læringen i alt som kommer ind i hendes cirkel. 

 

Vi skaber vores egne virkelighed gennem alle vores tanker, ideer, overbevisninger, og vi vælger selv, hvilken linse vi ser gennem, hvilken kanal vi stiller ind på. Når vi vågner til den kendsgerning, kan vi i sandhed begynde at skabe vores liv, at drømme vores verden til live.

Som shamaner og magikere har gjort det siden tidernes morgen.

I denne 2 dages online workshop lærer du kerne-shamanistiske principper, og får konkrete, autentiske redskaber  til at :

 

 • kontakte og modtage vejledning af dine åndefæller i Over-, Under-, og Mellem-verdenen

 • styrke relationen til dine åndefæller og forfædre

 • foretage trommerejser

 • forberede healing- og ceremoni arbejde - Sacred Space

 • åbne og arbejde med dine psykiske evner, som clairvoyance

 • arbejde med naturånder, kraftdyr, spirit teachers

 • autentisk arbejde med medicin objekter som tromme, rasle og fjer,

 • rense med røg

 • læring om medicinhjul

 • opbygning og arbejde med dit eget alter/kraftsted

 

Sammen skaber vi en tryg cirkel og arbejder dynamisk, så der er pauser fra skærmen, dans, trommerejser, visuals, tid udenfor, og tid i små grupper/par.

 

I det seneste år har jeg både faciliteret og deltaget i mange online workshops og sessioner, og selvom det er hyggeligt at mødes fysisk, er dette medie ligeså stærkt.

Vi arbejder med energi, som er udenfor tid og sted, og samtidig giver det en tryghed at kunne læne sig ind i arbejdet i egne, komfortable omgivelser.

Mange oplever, at deres kontakt til spirit bliver stærkere, måske fordi de er helt trygge og uforstyrrede hjemme.

Pris kr. 1195

 

SHAMANENS HJERTE, 2021-2022

1 års forløb, online/personligt

"Betina har stillet sig til rådighed med et KÆMPE engagement og arbejdsindsats. Og har virkelig formidlet den gamle viden med en accepterende tålmodighed, man mærker tydeligt hendes dybe indsigt i stoffet.

Sidst, men ikke mindst har samværet i weekend'en været helt fantastisk dejligt.

En dejlig blanding af undervisning, alvor, hygge, humor"

Liselotte, dyrlæge

TRÆD IND I CIRKLEN OG DRØM VERDEN TIL LIVE

Føler du dig kaldet til at forbinde dig med naturen på flere niveauer, bygge et stærkt center i dig selv, være en del af det store skift i verden, træde frem og hjælpe på kollektivt plan, så er dette træningsforløb en mulighed for dig til at blive en del af cirklen af healere, drømmere, kunstnere, historiefortællere, seere, lærere, mystikere, seekers, change makers og trailblazers.

 

I shamanistisk tradition ser man det som, at vi drømmer vores verden til liv.e Vores tanker, ord, handlinger har stor betydning, alle valg vi træffer er med til at skabe vores liv og vores historie -

og hvis vi ikke selv tager aktivt del i at skrive denne historie, vil den blive skrevet af andre. 

Shamanens Hjerte er et 1-års lærings- udviklings- og healingsforløb, som giver dig redskaber, metoder og en solid træning i kerne-shamanistisk praksis indenfor blandt andet:

 

 • healing metoder

 • divination

 • kanalisering

 • psychopomp arbejde

 • meditationer

 • drømmearbejde

 • beskyttelse og renselse

 • tromme, fjer og rasle

 • kraft dyr

 • åndefæller

 • medicine walk

 • sange og danse

 • planter, træer og elementerne

 • mens vi samtidig ser indad og bygger personlig kraft.

Formatet er en blanding af fysiske møder og online møder, 6 moduler á 2 dage hver.

Imellem modulerne er der trommecirkel møder, hvor vi integrerer teachings og metoder, samt ceremonier - for eksempel forfædre ceremonier, solhverv, jævndøgn og andre højtider i årshjulet.

Derudover er der en lukket Facebook gruppe, hvor alle i cirklen kan udveksle og dele.

Vi arbejder ceremonielt i en stærk og tryg cirkel.

NB! ingen psykoaktive planter eller andet bruges, du lærer at kunne ændre din bevidsthedstilstand uden hjælp udefra.

Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller skrive til mig på info@soulalchemy.dk - skriv for at blive inviteret til gratis infomøde på Zoom.

 

SHAMANENS SYN

HEALING- CLAIRVOYANCE- DIVINATION -

Intro til shamanisme og shamanistisk arbejde
Lær at åbne og arbejde med dine psykiske evner - blive the Hollow Bone

2 dages workshop med fokus på at åbne og aktivere dine psykiske evner, begynde at arbejde med dine åndefæller og guides, og lære at stole på din intuition og indre stemme.

I denne workshop bliver du introduceret til metoder og teknikker, som hjælper med at åbne og aktivere dine evner og begynde at arbejde med divination, healing, klarsyn, varselstagning.

Du lærer metoder og meditationer til at kontakte dine åndefæller, og blive The Hollow Bone, så de kan arbejde gennem dig.

Alle er født med psykiske talenter og gaver – nogle har bare nemmere ved at udfolde og manifestere deres gaver end andre. Vi har alle intuitive evner, om vi vælger at bruge dem og lære at skærpe og finpudse dem, er helt op til os selv.

Mange medier siger, de har arvet deres evner, og det ligger helt naturligt til dem. Andre har ikke haft nogen at tale med om, at de kunne se eller høre ting, andre ikke kunne, så de har lukket ned for disse evner, og glemt alt om dem, indtil senere i livet, hvor de har været klar til at rumme og favne dem.

Mange af de skønne mennesker som kommer hos mig til psychic readings eller spiritual coaching, er inkarneret i dette og mange tidligere liv som healere/intuitive, og er her for at hjælpe på et højere plan.

Det kan opleves som meget frustrerende, når man ikke folder sine evner ud og følger sin livsvej. Ofte ved de det godt, men mangler måske tillid til deres evner, eller også er de i tvivl om, hvordan de skal bruge det, eller hvad det er, de oplever.

Det er min mission og store glæde, at være i stand til at se mine klienters højeste potentiale og skønhed, og hjælpe med at lede dem mod deres formål og kraft, og jeg tilbyder derfor denne workshop til dig, som enten gerne vil lære at arbejde dybere med dine evner, eller dig, som bare er draget af dette felt og arbejde. Det kræver ingen forudsætninger.

Alle har psykiske evner – en sjette sans, intuition, den mavefornemmelse af at en situation kommer til at få godt eller skidt, en stemme i hovedet, som siger ja eller nej, en drøm som giver dig vigtig information, en forudanelse – essentiel vejledning på din vej gennem livet.

Vi arbejder i sammen i felt af tryghed, respekt og omsorg, og bruger ingen former for psykoaktive midler som plante medicin eller andet. 

 

Pris: kr. 2450

 

SHAMANENS SJÆL

Det er vildt at opleve dig stå i din kraft og se dig motivere, samle og føre andre med så megen skønhed, som jeg oplever du gør.

 

Det er utroligt inspirerende og healende for alle os, som er med. Tusind tak for alt det , du giver!!

Elisabeth, journalist

TRÆD IND I DIN FULDE KRAFT

2 dages workshop om sjæletab og sjæle hentning.

Forestil dig et telt, en teepee, oplyst af gyldent lys. Lyset er symbol på sjælen og teltdugen er psyken. Det er meget nemt at lave en flænge i teltdugen, det kræver bare en lille kniv.
Lige så nemt er det at forvolde sjæletab. De fleste af os har på et eller andet tidspunkt mistet en del af vores sjæl, som følge af traume, chok, misbrug eller en enkelt handling og ord brugt mod os. Når sjælsdelen forlader kroppen, tager den det værste af chokket, traumet etc. med sig, og gør at det er nemmere at fungere. Samtidig mister vi en del af vores livskraft og vitalitet, vores potentiale.

Sjæletab kan føre til en følelse af isolation, afmagt, apati, depression, kronisk sygdom eller en generel følelse af at noget mangler, du er ikke forbundet til verden omkring dig længere, og kan ikke manifestere dit potentiale.

I shamanistisk tradition er sjæle hentning en kerne healing metode, hvor shamanen rejser til åndeverden og søger efter den tabte sjælsdel, henter den hjem, og genskaber helhed og balance hos klienten. Det bringer personen tilbage i deres fulde kraft og vitalitet. De kan igen forbinde sig til Circle of Life og sig selv.

I denne workshop får du metoder og meditationer til at bygge din kraft op, møde dit kraftdyr, rense og bringe dine energicentre og energifelt i balance, foretage en sjæle hentning, samt begynde at cleare og rense dit felt og sind for gamle overbevisninger og historier, som ikke tjener dig længere.

 

Du vil kunne tage metoderne i brug med det samme - både i din egen hverdag for at bygge din kraft op og begynde at realisere dit potentiale, og som healer for andre.

Vi arbejder sammen i et felt af tryghed, respekt og omsorg, uden brug af psykoaktive midler.

Pris kr. 2450

 

VILD & VIIS

"Kæreste MorningStar,

Fantastisk dag med Jer.

Det vokser i mig stille og roligt. 

TUSIND TAK for en forrygende oplevelse, der passer SÅ godt til mig. Natur, vind og vejr, kærlige og stærke mennesker og et fortryllende sted. Alt er tændt i mig!"

Lisbeth, lærer

VÆK  DIN INDRE SHAMAN

Træd over tærsklen og væk din indre shaman på denne udendørs workshop.

Længes du efter en dybere forbindelse til naturen, Moder Jord og naturånderne, fællesskabet i cirklen, ro i kroppen og sindet, og mere personlig kraft?

Vi mødes i cirklen omkring bålet i Jægersborg Hegn, hvor du bliver introduceret til grundlæggende shamanistiske metoder, som du bagefter vil kunne bruge i praksis på egen hånd til at søge vejledning i naturen og hos dine guides, begynde at opbygge din egen kraft, forbinde dig til naturens magi, og skabe mere balance og harmoni i din hverdag.

 

Magien opstår i cirklen i  forbindelsen og respekten os imellem, når vi lytter og taler fra hjertet,  og i forbindelsen til vores relationer - ilden, træerne, planterne, dyrene, stenene. Vi har god tid til at skabe et rum udenfor tid og sted, hvor vi kan fordybe os, mærke støtten og begynde at gøre relationen til vores allierede i naturen virkelig.

 

Du vil kunne gøre metoderne til en del af din daglige praksis, og begynde at bygge et stærkt center i dig selv, og samtidig åbne for dine evner til at se energien bag formen, og  få beskeder og støtte fra dine guides og allierede.

Vi vil arbejde med blandt andet varselstagning, trommerejse, kraftdyr, medicine walk, kraftsteder, kontakt til naturånder, healing metoder og  meditationer.

 

Pris: kr. 950