Camp%20Fire_edited.jpg

SHAMANENS HJERTE

DRØM VERDEN TIL LIVE

EFTERÅRET 2020

SHAMANENS SYN, 7-8 november, 2020

Betina ser alle I en gruppe og alle føler sig anerkendt – som person og som en del af gruppen. Hun favner alle med samme styrke, interesse og omsorg, så ingen føler sig udenfor. Betina møder alle med åbenhed og nysgerrighed, og skaber en følelse af ligeværd.

Hun behøver ikke skaber tryghed og ro, for de elementer fylder rummet så snart, hun træder ind. Hun har en skøn humoristisk sans og lyser rummet op med sit smil. Når jeg siger farvel til hende, har jeg altid lyst til at tilføje et stort TAK.

Valeria, rådgiver

HEALING- CLAIRVOYANCE- DIVINATION -

Intro til shamanisme og shamanistisk arbejde
Lær at åbne og arbejde med dine psykiske evner - blive the Hollow Bone

2 dages workshop med fokus på at åbne og aktivere dine psykiske evner, begynde at arbejde med dine åndefæller og guides, og lære at stole på din intuition og indre stemme.

I Shaman’s Sight workshoppen bliver du introduceret til metoder og teknikker, som hjælper med at åbne og aktivere dine evner og begynde at arbejde med divination, healing, klarsyn, varselstagning.

Du lærer metoder og meditationer til at kontakte dine åndefæller, og blive The Hollow Bone, så de kan arbejde gennem dig.

Alle er født med psykiske talenter og gaver – nogle har bare nemmere ved at udfolde og manifestere deres gaver end andre. Vi har alle intuitive evner, om vi vælger at bruge dem og lære at skærpe og finpudse dem, er helt op til os selv.

Mange medier siger, de har arvet deres evner, og det ligger helt naturligt til dem. Andre har ikke haft nogen at tale med om, at de kunne se eller høre ting, andre ikke kunne, så de har lukket ned for disse evner, og glemt alt om dem, indtil senere i livet, hvor de har været klar til at rumme og favne dem.

Mange af de skønne mennesker som kommer hos mig til psychic readings eller spiritual coaching, er inkarneret i dette og mange tidligere liv som healere/intuitive, og er her for at hjælpe på et højere plan.

Det kan opleves som meget frustrerende, når man ikke folder sine evner ud og følger sin livsvej. Ofte ved de det godt, men mangler måske tillid til deres evner, eller også er de i tvivl om, hvordan de skal bruge det, eller hvad det er, de oplever.

Det er min mission og store glæde, at være i stand til at se mine klienters højeste potentiale og skønhed, og hjælpe med at lede dem mod deres formål og kraft, og jeg tilbyder derfor denne workshop til dig, som enten gerne vil lære at arbejde dybere med dine evner, eller dig, som bare er draget af dette felt og arbejde. Det kræver ingen forudsætninger.

Alle har psykiske evner – en sjette sans, intuition, den mavefornemmelse af at en situation kommer til at få godt eller skidt, en stemme i hovedet, som siger ja eller nej, en drøm som giver dig vigtig information, en forudanelse – essentiel vejledning på din vej gennem livet.

Vi arbejder i sammen i felt af tryghed, respekt og omsorg, og bruger ingen former for psykoaktive midler som plante medicin eller andet. 

 

Pris: kr. 1850

 

VILD & VIIS, nye datoer kommer snart

1 dags workshop i Bøllemosen, Jægersborg

"Kæreste MorningStar,

Fantastisk dag med Jer.

Det vokser i mig stille og roligt. 

TUSIND TAK for en forrygende oplevelse, der passer SÅ godt til mig. Natur, vind og vejr, kærlige og stærke mennesker og et fortryllende sted. Alt er tændt i mig!"

Lisbeth, lærer

VÆK  DIN INDRE SHAMAN

Træd over tærsklen og væk din indre shaman på denne udendørs workshop.

Længes du efter en dybere forbindelse til naturen, Moder Jord og naturånderne, fællesskabet i cirklen, ro i kroppen og sindet, og mere personlig kraft?

Vi mødes i cirklen omkring bålet i Jægersborg Hegn, hvor du bliver introduceret til grundlæggende shamanistiske metoder, som du bagefter vil kunne bruge i praksis på egen hånd til at søge vejledning i naturen og hos dine guides, begynde at opbygge din egen kraft, forbinde dig til naturens magi, og skabe mere balance og harmoni i din hverdag.

 

Magien opstår i cirklen i  forbindelsen og respekten os imellem, når vi lytter og taler fra hjertet,  og i forbindelsen til vores relationer - ilden, træerne, planterne, dyrene, stenene. Vi har god tid til at skabe et rum udenfor tid og sted, hvor vi kan fordybe os, mærke støtten og begynde at gøre relationen til vores allierede i naturen virkelig.

 

Du vil kunne gøre metoderne til en del af din daglige praksis, og begynde at bygge et stærkt center i dig selv, og samtidig åbne for dine evner til at se energien bag formen, og  få beskeder og støtte fra dine guides og allierede.

Vi vil arbejde med blandt andet varselstagning, trommerejse, kraftdyr, medicine walk, kraftsteder, kontakt til naturånder, healing metoder og  meditationer.

 

Pris: kr. 500

 

SHAMANENS HJERTE, efteråret 2020

1 års forløb, online/personligt

"Betina har stillet sig til rådighed med et KÆMPE engagement og arbejdsindsats. Og har virkelig formidlet den gamle viden med en accepterende tålmodighed, man mærker tydeligt hendes dybe indsigt i stoffet.

Sidst, men ikke mindst har samværet i weekend'en været helt fantastisk dejligt.

En dejlig blanding af undervisning, alvor, hygge, humor"

Liselotte, dyrlæge

TRÆD IND I CIRKLEN OG DRØM VERDEN TIL LIVE

Føler du dig kaldet til at forbinde dig med naturen på flere niveauer, bygge et stærkt center i dig selv, være en del af det store skift i verden, træde frem og hjælpe på kollektivt plan, så er dette træningsforløb en mulighed for dig til at blive en del af cirklen af healere, drømmere, kunstnere, historiefortællere, seere, lærere, mystikere, seekers, change makers og trailblazers.

 

I shamanistisk tradition ser man det som, at vi drømmer vores verden til liv.e Vores tanker, ord, handlinger har stor betydning, alle valg vi træffer er med til at skabe vores liv og vores historie -

og hvis vi ikke selv tager aktivt del i at skrive denne historie, vil den blive skrevet af andre. 

Shamanens Hjerte er et 1-års lærings- udviklings- og healingsforløb, som giver dig redskaber, metoder og en solid træning i kerne-shamanistisk praksis indenfor blandt andet:

 

 • healing metoder

 • divination

 • kanalisering

 • psychopomp arbejde

 • meditationer

 • drømmearbejde

 • beskyttelse og renselse

 • tromme, fjer og rasle

 • kraft dyr

 • åndefæller

 • medicine walk

 • sange og danse

 • planter, træer og elementerne

 • mens vi samtidig ser indad og bygger personlig kraft.

Vi begynder i efteråret 2020, og arbejder ceremonielt i en stærk og tryg cirkel.

NB! ingen psykoaktive planter eller andet bruges, du lærer at kunne ændre din bevidsthedstilstand uden hjælp udefra.

Mere info følger snart.

Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller skrive til mig på info@soulalchemy.dk

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær blandt de første, som hører alt det nyeste om særlige tilbud, workshops og nye online forløb.

ENERGI & CEREMONI

Du modtager mine nyhedsbreve med bl.a. astrologi/energi opdateringer på den tid, vi befinder os i netop nu.  Jeg skriver også om keltiske og shamanistiske højtider på året, og giver tips til ceremonier og måder at arbejde med energien.

GAVE

Som en særlig gave modtager du en gratis guide, når du skriver dig på mailinglisten.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig 

for yderligere information om workshops, sessioner og online forløb.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© 2018 SOUL ALCHEMY

 • Facebook
 • Instagram