WORKSHOPS

"Jeg er ikke en person der normalt mangler ord, men efter at have været til clairvoyance hos Betina må jeg indrømme at jeg har svært ved at finde ord. Betina har en hel speciel aura omkring sig, hun er en meget fantastisk personlighed med en skøn ro omkring sig. Hun er meget velforberedt, og vidende omkring den spirituelle verden. Det var en hel magisk oplevelse at være til clairvoyance hos Betina, der kom hjælp og guidens fra magter jeg slet ikke var forberedt på. Jeg kan kun give mine aller største og varmeste anbefalinger til Betina"

Birgitte, produktchef

Caroline Maniere

SHAMAN'S SIGHT

"When you re-connect with your inner knowing,

You are following the path of the Shaman – not the shamans that have come before you, but the shaman that you are, the messenger of love that you are in your deepest being"

Don Jose Ruiz

4-5 april 2020, København

Healing - clairvoyance - divination 

Lær at åbne og arbejde med dine psykiske evner

2 dages workshop med fokus på at åbne og aktivere dine psykiske evner, begynde at arbejde med dine åndefæller og guides, og lære at stole på din intuition og indre stemme. 

Alle er født med psykiske talenter og gaver – nogle har bare nemmere ved at udfolde og manifestere deres gaver end andre. Vi har alle intuitive evner, om vi vælger at bruge dem og lære at skærpe og finpudse dem, er helt op til os selv.

 

I Shaman’s Sight workshoppen bliver du introduceret til metoder og teknikker, som hjælper med at åbne og aktivere dine evner og begynde at arbejde med divination, healing, klarsyn, varselstagning.

Du lærer metoder og meditationer til at kontakte dine åndefæller, og blive The Hollow Bone, så de kan arbejde gennem dig.

Mange medier siger, de har arvet deres evner, og det ligger helt naturligt til dem. Andre har ikke haft nogen at tale med om, at de kunne se eller høre ting, andre ikke kunne, så de har lukket ned for disse evner, og glemt alt om dem, indtil senere i livet, hvor de har været klar til at rumme og favne dem.

 

Alle har psykiske evner – en sjette sans, intuition, den mavefornemmelse af at en situation kommer til at få godt eller skidt, en stemme i hovedet, som siger ja eller nej, en drøm som giver dig vigtig information, en forudanelse – essentiel vejledning på din vej gennem livet.

Det er min mission og store glæde, at være i stand til at se mine klienters højeste potentiale og skønhed, og hjælpe med at lede dem mod deres formål og kraft, og jeg tilbyder derfor denne workshop til dig, som enten gerne vil lære at arbejde dybere med dine evner, eller dig, som bare er draget af dette felt og arbejde. Det kræver ingen forudsætninger.

Vi arbejder sammen i felt af tryghed, respekt og omsorg, og bruger ingen former for psykoaktive midler som plante medicin eller andet.

Early bird pris er kr. 1500 - efter 1. marts er prisen kr. 2000

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

 

 

OM MIG:
Jeg er oprindeligt uddannet på CBS og har en baggrund som leder. For ca. 30 år siden, genfandt jeg min spiritualitet, og siden har jeg trænet og uddannet mig indenfor psykoterapi, coaching, yoga, meditation/mindfulness, earth wisdom, breathwork, ernærings terapi, men jeg fandt min sande vej, da jeg mødte shamanismen, og begyndte at bruge mine evner fokuseret. Mine sessioner og workshops er shamanistisk funderet, kombineret med min erfaring fra coaching, lederudvikling, earth wisdom og breathwork/yoga.


Shamanic practitioner
Clairvoyant, clairsentient, claircognizant, clairaudient
Breathwork facilitator
Psychotherapist
Life coach
Yoga teacher

Jeg er uddannet og trænet fra bl.a.:
Northern Drum Shamanic Centre, UK
ID Academy, DK
Ehama Institute, USA
A&D Resources, DK
Cat Kabira/Yoga Barn, Bali
LAP, Life Awareness Program, Portugal
Yoga & Ayurveda Center, USA
Health Sciences Academy, UK