Acerca de

Fotograf-Mathilde-Maria-Soul-Alchemy-Bettina-Strange-Shamanistisk-Healer-København-Sjællan

Velkommen

min baggrund

Velkommen! Jeg er her for at støtte dig på din rejse mod healing og transformation. Jeg arbejder med klienter 1:1, holder grupper i ceremoni og underviser i shamanistisk praksis og healing metoder.

Alt med fokus på at bringe mere vitalitet, kraft og glæde i dit liv.

Min professionelle baggrund er meget bred – jeg begyndte på CBS- Copenhagen Business School, og arbejder nu udelukkende som healer og underviser. Den røde tråd har været en passion for udvikling og en evne til at se potentiale – og udfolde det.

Jeg har altid haft et drive mod at hjælpe mennesker se deres eget ubegrænsede potentiale, og har i mine 25 år som leder lagt stor vægt på at skabe et rum, hvor der var tillid, plads til at vokse, tage ansvar, være kreativ, i det hele taget en mere holistisk tilgang, hvor det hele menneske med alle gaver og talenter kom i spil. Sideløbende har jeg været på min egen spirituelle og terapeutiske udviklings- og uddannelsesrejse, og er nu her hvor mine medfødte intuitive og psykiske evner kan folde sig ud fra et solidt fundament af læring, metoder og visdom fra forskellige traditioner, primært forankret i shamanisme, som er mit spirituelle hjem.

find indre ro, healing og vejledning, og transformer dit liv

Min rolle er at være spejderen, som lige er gået lidt foran,
og vender tilbage og beretter, hvad hun ser.

Min gave er at se din kraft, lys og potentiale
og guide dig mod din højeste udvikling.

min historie

Jeg er født og opvokset i København, hvor jeg stadig bor, efter at have tilbragt en del år på Bali, i Hong Kong og Kina.

 

Jeg blev født for tidligt og var tæt på at miste livet i fødslen, blev bortadopteret til den mest kærlige familie, og betragter mig selv som utrolig heldig – og samtidig er der en indvielse og et traume i at begynde livet på den måde. Det har præget mit liv, og fået mig til at søge svar og støtte i både psykologien og den åndelige verden.

 

Som barn levede jeg med et ben i hver verden og troede, det var den ”normale” måde at være på. Jeg var dybt forbundet til naturen, natur-ånderne og mine guides og allierede i åndeverden, og kunne mærke og kommunikere med dem hele tiden. Det gav mig en følelse af aldrig at være alene, være beskyttet og støttet. Når jeg ser tilbage på min barndom, levede jeg på mange måder i den form for ændret bevidsthedstilstand, vi går ind i, når vi laver ceremonier, healing og andet shamanistisk arbejde.

 

Min mødrene side er af Same folket fra det nordlige Norge, det oprindelige folk i Norden, som levede i balance med naturen og ånderne. De var viise kvinder, som kunne tale med ånderne, træerne og dyrene og heale.

Den arv blev jeg først bevidst om senere i mit liv, men den levede i mig, og jeg har altid vidst, jeg ikke ville leve et konventionelt liv.

 

Min første erfaring med et spirituelt system var yoga og siden meditation. Derefter førte min søgen mig videre til de asiatiske filosofier. Det var først, da jeg mødte den shamanistiske vej, at jeg fandt mit spirituelle hjem. Hér var den grounding og forbindelse til Jorden og naturen, som var mit element kombineret med kontakten til den åndelige verden. Hér var arbejdet med elementerne og trommen i cirklen, som gav dyb mening for mig, og shamanismen blev det fundament, hvorfra alle de forskellige traditioner, visdom og læring, jeg har tilegnet mig, kunne vokse og gro. Forfædrene guidede mig hele vejen – til de rigtige lærere, og tilbage til England og USA, hvor jeg kendte landet og traditionen fra tidligere inkarnationer.

 

Efter mange sjove, kreative, spændende år som leder, hvor jeg sideløbende havde været i træning og uddannelse indenfor den spirituelle verden og psykoterapi, blev min sjæls kald blev mere og mere insisterende, og jeg flyttede fra Hong Kong til Bali i en periode, hvor mit fokus var yoga og meditation.

 

Senere vendte jeg tilbage til Danmark, arbejdede med psykoterapi, hypnoterapi, coaching, mindfulness, breathwork, shamanisme og andre former for healing, mens jeg hele tiden har fulgt den shamanistiske vej og stadig arbejder direkte med mine Elders i UK og USA.

Det har taget mange år, og der har været mange udfordringer på vejen, men jeg er endt præcis, hvor jeg skal være. 

 

Det er min sjæls mission og min store glæde at holde lyset og vise vejen for de som søger healing, vejledning eller føler sig kaldet til at gå en spirituel vej. Jeg er til stadighed i komplet awe & wonder over metoderne og visdommen, når jeg oplever transformation og healing og får feed back fra kursister og klienter. Jeg lærer selv noget fra spirit i hver session og workshop, og det er en ære at kunne gå med dig et stykke af vejen på din sjæls rejse, og minde dig om den viden og visdom, du allerede holder i dit DNA og din sjæl. Hvis du læser dette, har du også siddet om bålet og arbejdet med lys og healing i mange andre liv, og føler nu kaldet igen.

Betina er virkelig godt egnet til at holde, støtte, inspirere og hjælpe med at løfte mennesker til at finde og manifestere deres formål. Hun udviser stor respekt og er god til at både at acceptere og rumme andre, som de er.

 

Den motiverende energi hun udstråler, samt hendes integritet og ærlighed, gør at jeg føler mig virkelig godt hjulpet på vej og i trygge hænder – hun faciliterer transformation på en meget jordbunden og holistisk måde.

 

Man kan mærke, at Betina selv har gjort sig erfaringerne, og det derfor kommer fra et helt autentisk sted, og at hun er dedikeret til både at hjælpe andre med at finde deres sjæls formål og blive ved med at undersøge sit eget.

certificering og trÆning

Shamanic healing & training

Earth Wisdom & Medicine Wheel teachings

Art of Dreaming

Advanced Past Life Regression,

Master Hypnotherapist

Beyond Quantum Healing

Akashic Records Energy Healing

Spirit Releasement Therapy

Gamma Wave Healing

Mindfulness & meditation teacher 

Yoga teacher training, 300 hrs

Breathwork facilitator

Life coach

Psychotherapy

Leadership development & assessment

Nutritional therapy

Northern Drum Shamanic Centre, UK

Howard Bad Hand, USA

Robert Moss, USA

John Lockley, South Africa

Christina Pratt, USA

Candace Craw-Goldman, USA

Ehama Institute, USA

Cat Kabira/Yoga Barn, Bali

Yoga & Ayurveda Center, USA

LAP, Life Awareness Program, Portugal

ID Academy, DK

Health Sciences Academy, UK

A&D Resources, DK

Min mission er facilitere og støtte dig i at manifestere et liv levet med glæde, formål og autencitet. dét liv du drømmer om og fortjener. min evne er at se dig i dit højeste potentiale, kraft og lys, og se hvordan du bedst og mest effektivt kommer derhen.

 

Jeg er en bro mellem den fysiske og åndelige verden, himmel og jord. Altid dybt forankret i Moder Jord og i kroppen, samtidig med jeg projicerer ind i mulige tidslinier og går mellem verdenerne for at hente vejledning og information til dig

 

Jeg hjælper dig med at forbinde til din egen indre visdom og evne til at heale og manifestere, som er din fødselsret, så du kan leve dit fulde potentiale og formål.